Νέλσον Ολιβέιρα: Σκοράρει με κάθε τρόπο μέσα από την περιοχή!

Νέλσον Ολιβέιρα: Σκοράρει με κάθε τρόπο μέσα από την περιοχή!

Δημήτρης Βέργος
Νέλσον Ολιβέιρα: Σκοράρει με κάθε τρόπο μέσα από την περιοχή!

bet365

Ο Νέλσον Ολιβέιρα πραγματοποιεί μία από τις πιο παραγωγικές σεζόν της καριέρας του με τη φανέλα της ΑΕΚ, σκοράροντας 11 γκολ και με κάθε... στυλ μέσα από την περιοχή.

Ο Νέλσον Ολιβέιρα αποτελούσε το καλοκαίρι την υπέρβαση στις μεταγραφές που πραγματοποίησε η ΑΕΚ, θέλοντας να καλύψει επάξια το κενό του Εζέκιελ Πόνσε. Ο Πορτογάλος φορ ήταν ένας επιθετικός διαφορετικού τύπου από εκείνον του Αργεντινού. Όμως ο Ολιβέιρα πέρα από την ικανότητά του στα τελειώματά των φάσεων εντός περιοχής, ήταν εξίσου καλός και στο συνδυαστικό και δημιουργικό παιχνίδι έξω από αυτήν.

Αυτό φάνηκε στο χορτάρι καθώς από τη στιγμή που εγκλιματίστηκε στην ΑΕΚ ο Ολιβέιρα αποτέλεσε ένα από τα βαριά «χαρτιά» της Ένωσης. Και δεν είναι καθόλου τυχαίο ότι με την κιτρινόμαυρη φανέλα τη φετινή σεζόν πραγματοποιεί τη δεύτερη πιο παραγωγική χρονιά της καριέρας του σκοράροντας 11 γκολ και μοιράζοντας επτά ασίστ.

Οι επιδόσεις του θα μπορούσαν να ήταν ακόμα καλύτερες και να είχε ήδη αγγίξει ακόμα και τα 15 γκολ που είχε σημειώσει με τη Νόριτς τη σεζόν 2016-2017, η οποία μέχρι σήμερα αποτελεί την πιο παραγωγική χρονιά της καριέρας του. Ωστόσο, ο ύπουλος τραυματισμός που αποκόμισε στους κοιλιακούς - προσαγωγούς τον... φρέναρε από το να σημειώσει ακόμα πιο πλούσια στατιστικά τόσο στον εκτελεστικό όσο και στον δημιουργικό τομέα τη φετινή σεζόν με την ΑΕΚ.

Ο Ολιβέιρα στα 11 γκολ που έχει σημειώσει τη φετινή σεζόν με την ΑΕΚ απέδειξε ότι έχει τη δυνατότητα να σκοράρει με όλους τους τρόπους μέσα από την περιοχή. Και τα 11 τέρματα, άλλωστε, τα σημείωσε μέσα από το... κουτί! Είτε με το δεξί, είτε με το αριστερό, είτε εκμεταλλευόμενος στημένες φάσεις, είτε βγαίνοντας τετ-α-τετ, είτε με ατομικές ενέργειες, ξεμαρκάρισμα και όμορφο τελείωμα, είτε ευρισκόμενος στην κατάλληλη θέση την κατάλληλη στιγμή κάνοντας απλά προβολή για να στείλει την μπάλα στα δίχτυα. Είτε ακόμα και από το σημείο του πέναλτι...

Απέναντι στην Ξάνθη την πρώτη αγωνιστική είχε μειώσει με δεξί σουτ, κόντρα στον Αστέρα για το πρωτάθλημα στην Τρίπολη είχε ισοφαρίσει σε προσπάθεια για κεφαλιά από εκτέλεση φάουλ, ενώ κόντρα στον Ατρόμητο στο 3-2 είχε εκμεταλλευτεί το λάθος του Μανδά τελειώνοντας τη φάση σε κενό τέρμα, ενώ είχε σκοράρει το νικητήριο γκολ με προβολή πάνω στη γραμμή. Στο ίδιο ματς, μάλιστα, από δικό του αριστερό δυνατό σουτ μέσα από την περιοχή είχε έρθει αρχικά η ισοφάριση με το αυτογκόλ του γκολκίπερ του Ατρόμητου.

Στην ήττα με 3-2 στο ντέρμπι από τον Παναθηναϊκό με προβολή είχε σημειώσει το δεύτερο γκολ της ΑΕΚ, ενώ στο χατ-τρικ που είχε σημειώσει στο 5-0 επί του Πανιωνίου είχε βρει δίχτυα με δεξί πλασέ, με κοντινή προβολή και με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι. Στο 3-0 απέναντι στην ΑΕΛ είχε σκοράρει με ξεμαρκάρισμα και δυνατό αριστερό σουτ, ενώ στο Κύπελλο στα γκολ επί του Αστέρα Τρίπολης και του Παναιτωλικού είχε σκοράρει από το σημείο του πέναλτι και με δυνατό δεξί σουτ στην κίνηση αντίστοιχα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα