ΠΑΟΚ: «Με το κεφάλι ψηλά, ωραίοι ως Έλληνες...» (pics)

ΠΑΟΚ: «Με το κεφάλι ψηλά, ωραίοι ως Έλληνες...» (pics)

Gazzetta team
ΠΑΟΚ: «Με το κεφάλι ψηλά, ωραίοι ως Έλληνες...» (pics)

bet365

Τα «ασπρόμαυρα» μηνύματα για την 199η επέτειο της Ελληνικής Επανάστασης, μέσω των επίσημων λογαριασμών της ομάδας στα social media.

Ο επίσημος ΠΑΟΚ τίμησε την σημερινή επέτειο μέσω μηνυμάτων του στις σελίδες κοινωνικής δικτύωσης.

«Χρόνια Πολλά με υγεία σε όλους τους Έλληνες. Χρόνια Πολλά με υγεία σε όλο τον κόσμο που δοκιμάζεται αυτή την περίοδο. Εκτός από σπίτι μένουμε και αισιόδοξοι...», ανέφεραν οι «ασπρόμαυροι», ενώ σε άλλη μια ανάρτησή τους στα social media για την σημερινή επέτειο πρόσθεσαν: «Χρόνια πολλά με υγεία! Χρόνια περήφανα, γεμάτα χαμόγελο κι αυτές τις μικρές λεπτομέρειες που θεωρούσαμε αυτονόητες. Να είστε όλοι καλά και να προσέχετε» και «Χρόνια πολλά με υγεία σε όλους. Με το κεφάλι ψηλά, ωραίοι ως Έλληνες...».

Παράλληλα, ο Γιώργης Σαββίδης έστειλε το δικό του μήνυμα, μέσω του προσωπικού του προφίλ στο Instagram, με μια φωτογραφία αφιερωμένη στην ελληνική επανάσταση του 1821, ενώ ο Ερασιτέχνης ΠΑΟΚ σε δική του ανάρτηση ανέφερε: «Χρόνια πολλά Ελλάδα, κουράγιο Έλληνες».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα