Βόλος: Διευκρινιστική ανακοίνωση για τις δηλώσεις του Γκουαροτσένα

Βόλος: Διευκρινιστική ανακοίνωση για τις δηλώσεις του Γκουαροτσένα

Gazzetta team
Βόλος: Διευκρινιστική ανακοίνωση για τις δηλώσεις του Γκουαροτσένα

bet365

Η ομάδα θέλησε να αποσαφηνίσει ένα κομμάτι των όσων «χρεώθηκαν» στον Ισπανό μεσοεπιθετικό, που αποτελούν άποψη του δημοσιογράφου στον οποίο μίλησε

Διευκρινιστική ανακοίνωση για τα όσα ανέφερε ο Ικέρ Γκουροτσένα στην πατρίδα του εξέδωσε ο Βόλος.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Με αφορμή την παραποίηση των δηλώσεων του ποδοσφαιριστή μας Ικερ Γκουαροτσένα σε εφημερίδα της πατρίδας του σας παραθέτουμε το ακριβές δημοσίευμα για την πλήρη αποκατάσταση της αλήθειας.

Όπως είναι ξεκάθαρο, ο Ικερ Γκουαροτσένα δεν αναφέρθηκε σε κανένα φυσικό πρόσωπο και η όποια αναφορά στον Ιβαν Σαββίδη αποτελεί προσωπική άποψη του Ισπανού δημοσιογράφου.

Σε αυτή τη δύσκολη στιγμή που περνάει η χώρα μας, δεν έχουμε να προσθέσουμε τίποτα παραπάνω. Ωστόσο να είναι όλοι σίγουροι ότι πολύ σύντομα θα επανέλθουμε για να πούμε αλήθειες.

Αλλωστε το ψέμα και η παραπληροφόρηση αποτελεί προτέρημα άλλων που ευτυχώς για εμάς τους γνωρίζει όλη η ποδοσφαιρική Ελλάδα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα