Κολονέλο: «Να μην γίνει η Ελλάδα όπως η Ιταλία» (vid)

Κολονέλο: «Να μην γίνει η Ελλάδα όπως η Ιταλία» (vid)

Gazzetta team
Κολονέλο: «Να μην γίνει η Ελλάδα όπως η Ιταλία» (vid)

bet365

O στενός συνεργάτης του Μάσιμο Καρέρα, Τζιανλούκα Κολονέλο, έστειλε το δικό του μήνυμα στα ελληνικά στους φίλους της ομάδας για να προσέξουν από την πανδημία του κορονοϊού ώστε να μην δούμε στην Ελλάδα εικόνες όπως αυτές της Ιταλίας.

Σούπερ προσφορά* στα Virtual Sports | *Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

«Χαίρεται. Αυτή τη στιγμή, την τόσο δύσκολη για όλους μας, σας παρακαλώ, μείνετε στο σπίτι. Γιατί πρέπει να προστατέψουμε τους εαυτούς μας, την οικογένειά μας, τους ηλικιωμένους ανθρώπους και τις ευπαθείς ομάδες. Προσεύχομαι κάθε μέρα να τελειώσουν όλα γρήγορα. Είμαι Ιταλός και πονάει η καρδιά μου για την πατρίδα μου, την οικογένειά μου και τα παιδιά μου.

Γι’ αυτό προσεύχομαι για όλους τους Έλληνες που νιώθω σαν αδέρφια μου και την Ελλάδα σαν δεύτερη πατρίδα μου να μείνουν στο σπίτι και να μην αφήσουν να γίνει αυτή η τραγωδία που έγινε στην Ιταλία. Μου λείπει πολύ ο κόσμος της ΑΕΚ, οι φαν μας. Παιδιά, λίγο υπομονή. Θα ξαναγυρίσουμε με μια μεγάλη αγκαλιά και πιο δυνατοί από πριν. FORZA ITALIA FORZA GRECIA», ανέφερε ο βοηθός του Μάσιμο Καρέρα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα