SUPER 3: «Κρατήστε όλοι το ηθικό σας ψηλά , προσφέρετε χαμόγελο και ηθικό στην τρίτη ηλικία»

SUPER 3: «Κρατήστε όλοι το ηθικό σας ψηλά , προσφέρετε χαμόγελο και ηθικό στην τρίτη ηλικία»

Gazzetta team
SUPER 3: «Κρατήστε όλοι το ηθικό σας ψηλά , προσφέρετε χαμόγελο και ηθικό στην τρίτη ηλικία»

bet365

Με ανακοίνωσή του, ο SUPER 3 έθεσε τον σύνδεσμο στη διάθεση όλων των ηλικιωμένων σ’ αυτή τη δύσκολη περίοδο που διέρχεται η Ελλάδα και λόγω του κινδύνου που διατρέχουν οι μεγαλύτεροι σε ηλικία άνθρωποι.

Με ανακοίνωσή του, ο SUPER 3 έθεσε τον σύνδεσμο στη διάθεση όλων των ηλικιωμένων σ’ αυτή τη δύσκολη περίοδο που διέρχεται η Ελλάδα και λόγω του κινδύνου που διατρέχουν οι μεγαλύτεροι σε ηλικία άνθρωποι.

Ο σύνδεσμος οργανωμένων οπαδών του Άρη στέκεται στο πλευρό των ηλικιωμένων και στην ανακοίνωση που εξέδωσε κάλεσε άπαντες να δείξουν το κοινωνικό πρόσωπό τους. «Οφείλουμε να ομολογήσουμε ότι στα διαγωνίσματα του σχολείου δεν ήμασταν και οι καλύτεροι μαθητές και ειδικά στα απροειδοποίητα διαγωνίσματα εκεί συνήθως από την μεριά μας υπήρχε μια λευκή κόλλα και μια γρήγορη έξοδος από την τάξη για την καβάτζα στο προαύλιο του σχολείου.

Στα απροειδοποίητα διαγωνίσματα της ζωής απέναντι στις κοινωνίες δεν είμαστε διατιθέμενοι να πράξουμε κάτι αντίστοιχο με την όποια διδασκαλία πήραμε απ' τον δρόμο θα πάρουμε το μολυβάκι της ψυχής μας και θα γράψουμε δυο αράδες ανεξαρτήτου βαθμού και ανεξαρτήτου αποτελέσματος,

οι ομάδες και οι οπαδοί είναι κομμάτια της κοινωνίας , της όποιας κοινωνίας σε οποιαδήποτε φάση και αν είναι αυτή την παρούσα στιγμή, δεν θα ασχοληθούμε για το πόσο αλλοτριωμένη έχει γίνει ούτε ποια είναι τα ιδανικά της και οι ηθικές αρχές.

Αυτήν την στιγμή η κοινωνία βάλλεται όπως βάλλεται και η ανθρώπινη υπόσταση.

Τον αντίπαλο τον σέβεσαι αλλά δεν τον φοβάσαι και με όποιον τρόπο μπορείς είσαι εκεί για να τον αντιμετωπίσεις, δεν κάνει κανένας να αισθάνεται μόνος του και ευάλωτος , δεν κάνει να φοβηθεί κανένας.

Σεβασμός και προβληματισμός αλλά ο φόβος μακρυά.

Δεν κάνει μένοντας ο καθένας στα όποια τετραγωνικά του σπιτιού του να νιώσει μόνος του αβοήθητος αντιμετωπίζοντας το πρόβλημα σαν μια προσωπική του υπόθεση όπου θα νιώθει αβοήθητος και ευάλωτος.

Θύματα αυτής της κατάρας λένε ότι είναι οι ηλικιωμένοι άνθρωποι και ευάλωτοι άνθρωποι από χρόνια προβλήματα υγείας, καλό είναι να ενδιαφερόμαστε για τους εαυτούς μας , για την οικογένεια μας και για τα ηλικιωμένα άτομα που έχουμε μέσα σε αυτήν προστατεύοντας τα.

Αφαιρέστε τον φόβο από το μυαλό προσφέροντας δύναμη και χαμόγελο έτσι ώστε να μην νιώθουν ούτε μόνοι, ούτε ευάλωτοι.

Φορτώστε την ψυχούλα σας με δύναμη και αποφασιστικότητα , αλληλεγγύη και κάντε τα αδύνατα δυνατά οι παππούδες , οι γιαγιάδες να μην νιώσουν μόνοι τους , αβοήθητοι και υποψήφιοι ΜΕΛΛΟΘΑΝΑΤΟΙ.

Είμαστε εμείς εδώ , είναι όλη η κοινωνία εδώ, πέρα από τα τετραγωνικά του σπιτιού μας , πέρα από την οικονομική μας δυνατότητα , πέρα από το οικονομικό μας μέλλον είναι όλη η κοινωνία εδώ για να νιώσουν αυτοί οι άνθρωποι σαν συνέχεια αυτού του κοινωνικού συνόλου , σαν κομμάτι αυτού του κοινωνικού συνόλου , σαν φυσιολογική συνέχεια αυτού του κοινωνικού συνόλου και όχι σαν ένα τελευταίο κομμάτι αυτης της κοινωνίας που θα πρέπει να σπάσει και να πέσει σαν μια φυσιολογική απώλεια, σαν η παράπλευρη απώλεια μέσα από την αδυναμία της κοινωνίας να τους στηρίξει.

Κρατήστε όλοι το ηθικό σας ψηλά , προσφέρετε χαμόγελο και ηθικό στην τρίτη ηλικία και στους ευάλωτους συνανθρώπους μας. Θα περάσουμε τα πάντα δίπλα τους και θα ΝΙΚΗΣΟΥΜΕ.

Δημιουργούμε με πρωτοβουλία δικιά μας ομάδα εθελοντών με προσωπική δική μας ευθύνη τα στοιχειά των οποίων θα δώσουμε στις αρμόδιες αρχές και αρμόδιους φορείς έτσι ώστε όταν χρειαστεί (αχρείαστοι να είμαστε) να βοηθήσουμε τις δομές των νοσοκομείων που θα δεχτούν το βάρος με τον οποιοδήποτε τρόπο θέτοντας του εαυτούς μας στις οδηγίες των αρμόδιων γιατρών και νοσηλευτικού προσωπικού βοηθώντας μέσα στα νοσοκομεία με τον οποιοδήποτε τρόπο μπορούμε, καλό είναι όποιος θέλει να συμμετέχει να είναι μικρός σε ηλικία και υγιής και να μην έχει στο σπίτι του κάποιο άτομο που να ανήκει σε ευπαθείς ομάδα.

Όποιος θέλει να συμμετέχει στην προσπάθεια μας δηλώνοντας συμμετοχή με τα στοιχειά του και σίγουρα με την ατομική ευθύνη του να στείλει προσωπικό μήνυμα στην σελίδα

Το ματς είναι στην έδρα μας , θα το νικήσουμε και θα κάνουμε τα αδύνατα δυνατά ηλικιωμένοι και ευπαθείς ομάδες να γυρίσουν από αυτό το "γήπεδο" και από αυτόν τον αγώνα υγιής στα σπίτια τους και στις οικογένειες τους.

Μην φοβάστε , δώστε όπου μπορείτε και όπως μπορείτε δύναμη χαμόγελο και αλληλεγγύη», αναφέρει η ανακοίνωση.

Μάθε πού θα δεις ζωντανά όλους τους αγώνες σήμερα μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα