Κορονοϊός: Το «ευχαριστώ» του ΟΦΗ σε γιατρούς και νοσηλευτές

Κορονοϊός: Το «ευχαριστώ» του ΟΦΗ σε γιατρούς και νοσηλευτές

Gazzetta team
Κορονοϊός: Το «ευχαριστώ» του ΟΦΗ σε γιατρούς και νοσηλευτές

bet365

Η οικογένεια του ΟΦΗ μέσω των Πουρσανίδη, Νάστου είπε το δικό της... ευχαριστώ στους γιατρούς και τους νοσηλευτές για όσα κάνουν όλο αυτό τον καιρό ώστε να σώσουν τον κόσμο από τον κορονοϊό.

Το δικό του... ευχαριστώ είπε ο ΟΦΗ σε γιατρούς και νοσηλευτές που όλες αυτές τις μέρες τρέχουν εξαιτίας του κορονοϊού. Η ομάδα της Κρήτης, με μήνυμα του αντιπροέδρου της ΠΑΕ, Ηλία Πουρσανίδη και του αρχηγού της ομάδας, Ανέστη Νάστου, ευχαρίστησε τους ανθρώπους που... παλεύουν για να προστατέψουν τον κόσμο από τον Covid-19.

Αναλυτικά:

«"ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ" στους γιατρούς και τους νοσηλευτές.
Ήρωες, οι οποίοι αυτές τις δύσκολες στιγμές ρισκάρουν τη δική τους υγεία για να είμαστε όλοι μας καλά! "Σας ευχαριστούμε από τα βάθη τα καρδιάς μας! Μαζί θα το ξεπεράσουμε...».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα