ΑΕΚ: Η ενημέρωση των παικτών για τα νέα μέτρα και η απόλυτη τήρηση τους

ΑΕΚ: Η ενημέρωση των παικτών για τα νέα μέτρα και η απόλυτη τήρηση τους

Δημήτρης Βέργος
ΑΕΚ: Η ενημέρωση των παικτών για τα νέα μέτρα και η απόλυτη τήρηση τους

bet365

Οι παίκτες της ΑΕΚ ενημερώθηκαν από το ποδοσφαιρικό τμήμα για τα νέα μέτρα λόγω του κορονοϊού, παραμένοντας σταθερά στο σπίτι τους. Με προσωπικό ασφαλείας τα γραφεία της ΠΑΕ.

Στην ΑΕΚ από την πρώτη στιγμή της εξάπλωσης του κορονοϊού είχαν πάρει τα μέτρα τους, με ενημέρωση των ποδοσφαιριστών, απολύμανση του προπονητικού κέντρου στα Σπάτα και των γραφείων στο Μαρούσι προληπτικά, αλλά και εντολή στους παίκτες από τους Ίβιτς και Καρέρα να παραμείνουν στο σπίτι τους στην Αθήνα και να μην πραγματοποιήσουν καμία απολύτως μετακίνηση.

Τα δεδομένα αυτά ισχύουν μέχρι και σήμερα στο ακέραιο και για όσο ακόμα χρειαστεί, με τους κιτρινόμαυρους να τηρούν τις εντολές που έχουν πάρει κατά γράμμα και να συνεχίζουν το πρόγραμμα προπονήσεων που τους έχει δοθεί για το σπίτι από τον γυμναστή της ομάδας Τζόρτζιο Ντ'Ουρμπάνο.

Όλοι οι ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ από το βράδυ της Κυριακής ενημερώθηκαν από το ποδοσφαιρικό τμήμα αναλυτικά για τα νέα μέτρα που πάρθηκαν από την κυβέρνηση αναφορικά με την απαγόρευση των μετακινήσεων. Κι αυτό προκειμένου να γνωρίζουν άπαντες τη διαδικασία που απαιτείται με την αποστολή των sms για να ενημερώσουν τόσο για το τρέξιμο που κάνουν σε εξωτερικούς χώρους στο πλαίσιο της προπόνησης που ακολουθούν, όσο και για την εξυπηρέτησή τους.

Την ίδια στιγμή τα γραφεία της ΠΑΕ εξακολουθούν να είναι σε λειτουργία, ωστόσο αυτό γίνεται με προσωπικό ασφαλείας. Καθημερινά εκεί βρίσκονται μόνο οι απολύτως απαραίτητοι εργαζόμενοι, με την ΠΑΕ ΑΕΚ να τους έχει ήδη χορηγήσει το χαρτί που χρειάζεται για τη μετακίνησή τους από και προς το σπίτι τους.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα