Σαββίδης: «Να είμαστε ενωμένοι διατηρώντας τη λογική και τη ψυχραιμία»

Σαββίδης: «Να είμαστε ενωμένοι διατηρώντας τη λογική και τη ψυχραιμία»

Σαββίδης: «Να είμαστε ενωμένοι διατηρώντας τη λογική και τη ψυχραιμία»

bet365

Μέσα από τις ευχές του για τον εορτασμό της 25ης Μαρτίου ο Ιβάν Σαββίδης στέλνει μήνυμα συμπαράστασης και στήριξης προς όλο τον κόσμο, συστήνοντας λογική και ψυχραιμία.

Σούπερ προσφορά* στα Virtual Sports | *Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

Με την ιδιότητα του Προέδρου της Ομοσπονδίας Ελληνικών Κοινοτήτων Ρωσίας στο καθιερωμένο μήνυμά του για τον εορτασμό της 25ης Μαρτίου και της Εθνικής Παλιγγενεσίας, ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ αναφέρεται στις προκλήσεις που αντιμετωπίζει η Ελλάδα στα εθνικά ζητήματα, ενώ αναφερόμενος και στην πανδημία του COVID-19 συστήνει προς όλο τον κόσμο να διατηρήσουμε λογική και ψυχραιμία και να είμαστε ενωμένοι, ώστε να ξεπεράσουμε αντιξοότητες και δυσκολίες.

Αναλυτικά στη γραπτή δήλωση του ο Ιβάν Σαββίδης αναφέρει:

«Αγαπητοί συμπατριώτες και Φίλοι!

Κάθε χρόνο, στις 25 Μαρτίου, Έλληνες σε διάφορες χώρες του κόσμου με υπερηφάνεια υψώνουν τη γαλανόλευκη σημεία προς τιμήν της σημαντικής εθνικής εορτής — της Ημέρας ανεξαρτησίας της Ελλάδας. Με τίμημα απίστευτες προσπάθειες και θυσίες, ο ελληνικός λαός απέκτησε την πολυαναμενόμενη ελευθερία του, η οποία αποτέλεσε τη βάση για την επιτυχημένη ανάπτυξη του έθνους.

Υποκλινόμαστε μπροστά στους ήρωες της Ελλάδας για το άξιο παράδειγμα πατριωτισμού, ανιδιοτέλειας, αγάπης προς την πατρίδα, για τη δυνατότητα που μας έδωσαν να ζούμε ελεύθερα, να δημιουργούμε, να οικοδομούμε.

Και σήμερα, όταν η Ελλάδα, ευρισκόμενη στο επίκεντρο των παγκόσμιων εξελίξεων, αντιμετωπίζει νέες προκλήσεις, το εθνικό ζήτημα γίνεται πιο σημαντικό από ποτέ. Κοινό μας καθήκον είναι να διατηρήσουμε τη λογική και τη ψυχραιμία, να είμαστε ενωμένοι στην επιδίωξή μας να ξεπεράσουμε οποιεσδήποτε αντιξοότητες και δυσκολίες στο όνομα της προόδου και της ευημερίας του λαού μας.

Σας συγχαίρω για την εορτή και εύχομαι ολόψυχα υγεία, σταθερότητα και ευημερία. Σε όποια ήπειρο και να ζείτε, μας ενώνει η Ελλάδα και το κοινό εθνικό συμφέρον. Φροντίστε την πατρίδα σας, φροντίστε την Ελλάδα, φροντίστε τον εαυτό σας και τους κοντινούς σας.

Με βαθιά εκτίμηση και σεβασμό,

Πρόεδρος της Ομοσπονδίας Ελληνικών Κοινοτήτων Ρωσίας

Ιβάν Σαββίδης»

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα