Σιμάνσκι: «Θέλω να μείνω στην ΑΕΚ, είμαστε μια οικογένεια»

Σιμάνσκι: «Θέλω να μείνω στην ΑΕΚ, είμαστε μια οικογένεια»

Gazzetta team
Σιμάνσκι: «Θέλω να μείνω στην ΑΕΚ, είμαστε μια οικογένεια»

bet365

Ο Νταμιάν Σιμάνσκι σε συνέντευξη που παραχώρησε σε Μέσο της χώρας του, μίλησε για την παρουσία του στην ΑΕΚ τονίζοντας πως θα ήθελε να παραμείνει στους «κιτρινόμαυρους» και μετά το καλοκαίρι που τελειώνει ο δανεισμός του.

Σούπερ προσφορά* στα Virtual Sports | *Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

Αναλυτικά τα όσα είπε:

«Στην ΑΕΚ προσπαθούμε να βιώσουμε αυτή την ασυνήθιστη κατάσταση. Στις 12 το πρωί συνδεόμαστε με τον προπονητή και προπονούμαστε από το σπίτι. Δουλεύουμε στη δυναμική και τη σταθερότητα.

Είμαι στην ΑΕΚ από τον Ιανουάριο και ο δανεισμός μου τελειώνει τον Ιούνιο. Δουλεύω με τον Μάσιμο Καρέρα, τον πρώην βοηθό του Αντόνιο Κόντε στη Γιουβέντους. Έχει αναλάβει προπονητής στην ομάδα και με την Σπαρτάκ Μόσχας κέρδισε το πρωτάθλημα στη Ρωσία. Χρησιμοποιεί την εμπειρία του που έχει όχι μόνο ως προπονητής, αλλά και προπονητής».

Για το ελληνικό πρωτάθλημα: «Βρισκόμαστε στην 3η θέση. Στο κλαμπ δεν κρύβουν τις φιλοδοξίες τους. Θέλουν να προχωρήσουν στην Ευρώπη στο εγγύς μέλλον. Πριν δυο χρόνια η ΑΕΚ ήταν η καλύτερη ομάδα στην Ελλάδα και έπαιξε στο Champions League με Μπάγερν, Αγιαξ και Μπενφίκα».

Για το μέλλον του: «Στην Αθήνα μπορώ να μεγαλώσω, να βελτιωθώ και να βοηθήσω την ομάδα. Νιώθω εντυπωσιασμένος με το κλαμπ, το ρόστερ και τους ανθρώπους που εργάζονται στην ΑΕΚ. Εάν πολλές φορές ο όρος "οικογένεια" για μία ομάδα είναι συχνά κακοποιημένος, στην περίπτωση της ΑΕΚ δεν είναι υπερβολή. Κι αυτό μεταφράζεται και στα αποτελέσματα. Θα ήθελα να μείνω εδώ, στην ΑΕΚ».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα