Οπαδοί του Ατρομήτου για κορονοϊό: «Μόνο ο λαός μπορεί να σώσει τον λαό»

Οπαδοί του Ατρομήτου για κορονοϊό: «Μόνο ο λαός μπορεί να σώσει τον λαό»

Gazzetta team
Οπαδοί του Ατρομήτου για κορονοϊό: «Μόνο ο λαός μπορεί να σώσει τον λαό»

bet365

Το δικό τους μήνυμα για την μάχη που δίνουμε όλοι μας το τελευταίο διάστημα με τον κορονοϊό έδωσαν οι οπαδοί του Ατρομήτου αναφέροντας μεταξύ άλλων πως θα πρέπει όλοι να γίνουμε κρίκοι στην αλυσίδα της πρόληψης.

Αναλυτικά η ανάρτηση των Fentagin έχει ως εξής: «Σήμερα αναρτήθηκαν κάποια πανιά/μηνύματα στην πόλη σχετικά με την κατάσταση που επικρατεί τον τελευταίο καιρό με τον ιό. Πανιά που αναφέρονται στην πρόληψη, αλλα και στην ψυχραιμία που χρειάζεται προκειμένου να αντιμετωπιστεί η πανδημία και όσες επιπτώσεις τη συνοδεύουν.

Η ανάγκη για συμμετοχή του συνόλου είναι πλέον επιτακτική, έτσι ώστε να βοηθήσουμε όχι μόνο τους εαυτούς μας αλλά και τους γύρω μας, με επίκεντρο όσους βρίσκονται στο πεδίο των μαχών. Εκείνους που με ελάχιστα εργαλεία πολεμούν με κάθε τρόπο.

Η πανδημία του κορωνοϊού έφερε στην επιφάνεια όσα προβλήματα συσσωρεύονταν τα προηγούμενα χρόνια στους τομείς της δημόσιας υγείας και της κρατικής πρόνοιας. Η ανεπάρκεια του συστήματος υγείας είναι απόρροια των πολιτικών που ακολουθούνται τόσα χρόνια. Το λουκέτο σε πτέρυγες νοσοκομείων, οι απολύσεις και η ακύρωση προσλήψεων γιατρών και νοσηλευτών, ο ελλειπής νοσοκομειακός εξοπλισμός καθώς και η προώθηση της ιδιωτικοποίησης της δημόσιας υγείας, οδήγησαν σε μια γενικότερη υποβάθμιση του συγκεκριμένου τομέα.

Πίσω απο την ατομική ευθύνη κρύβεται και η κρατική ευθύνη.

Το συμπέρασμα είναι οτι μόνο ο λαός μπορεί να σώσει τον λαό. Γι αυτό κάνουμε ότι περνάει από το χέρι μας έτσι ώστε να μην σπάσουμε τους κρίκους στην αλυσίδα της πρόληψης.

Βοηθάμε όλους όσους εξαναγκάζονται να εργάζονται υπό την απειλή της απόλυσης, και δείχνουμε κατανόηση στους εργαζόμενους στα φαρμακεία και στα σούπερ μάρκετ.

Εκφράζουμε την αλληλεγγύη μας και βοηθάμε όσους παλεύουν στις ιατρικές δομές.

ΔΥΝΑΜΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΕΚΕΙΝΟΥΣ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΓΡΑΜΜΗ ΣΤΟ ΠΕΔΙΟ ΤΩΝ ΜΑΧΩΝ

ΑΣ ΓΙΝΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΚΡΙΚΟΙ ΣΤΗΝ ΑΛΥΣΙΔΑ ΤΗΣ ΠΡΟΛΗΨΗΣ

40 ΧΡΟΝΙΑ FENTAGIN».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα