Κόουτς Μαρούδας: Μία μοναδική συνέντευξη χωρίς κανένα κλισέ!

Κόουτς Μαρούδας: Μία μοναδική συνέντευξη χωρίς κανένα κλισέ!

Νίκος Αθανασίου
Κόουτς Μαρούδας: Μία μοναδική συνέντευξη χωρίς κανένα κλισέ!

bet365

Όλα όσα μας είπε ο άπειρος κόουτς του Παναθηναϊκού για το ντέρμπι με την ΑΕΚ.

Σούπερ προσφορά* στα Virtual Sports | *Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

Ο Παναθηναϊκός θα αντιμετωπίσει την ΑΕΚ και ο κόουτς Νίκος Μαρούδας, μίλησε στο gazzetta.gr, σε μία συνέντευξη με ούτε ένα κλισέ και ατάκες παγκόσμιας πρωτοτυπίας!

Συγκεκριμένα μας είπε:

«Κοιτάμε το κάθε παιχνίδι ξεχωριστά, το ξέρετε. Τώρα έχουμε την ΑΕΚ. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι, να μην κάνουμε λάθη, να παίξουμε με πάθος από το πρώτο μέχρι και το τελευταίο λεπτό. Είμαστε ο Παναθηναϊκός και πάντα παίζουμε για την νίκη. Θα με ρωτήσετε αν υπάρχει ομάδα που να παίζει για την ήττα, αλλά τι να σας πω, έτσι το άκουσα έτσι σας το λέω. Η ομάδα είναι έτοιμη για αυτή την αναμέτρηση και θέλουμε να δώσουμε χαρά στον κόσμο της ομάδας που είναι πάντα ο δωδέκατος παίκτης μας και ας μην έρχεται ποτέ στο γήπεδο.

Σεβόμαστε την ΑΕΚ, τον πολύπειρο κόουτς Τσακίρη αλλά τα πάντα θα εξαρτηθούν από την εικόνα που θα έχουμε εμείς. Δουλέψαμε πολύ όλο το βράδυ και ελπίζουμε αυτή η δουλειά να βγει στο γήπεδο. Θέλετε να σας πω και άλλες… κλισεδιές ή είμαστε εντάξει»;

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα