Παναθηναϊκός: Το σπέσιαλ (τυρί, ζαμπόν, μανιτάρια) πλάνο του κόουτς Μαρούδα για το ντέρμπι με την ΑΕΚ!

Παναθηναϊκός: Το σπέσιαλ (τυρί, ζαμπόν, μανιτάρια) πλάνο του κόουτς Μαρούδα για το ντέρμπι με την ΑΕΚ!

Νίκος Αθανασίου
Παναθηναϊκός: Το σπέσιαλ (τυρί, ζαμπόν, μανιτάρια) πλάνο του κόουτς Μαρούδα για το ντέρμπι με την ΑΕΚ!

bet365

Φουλ επίθεση με ξαφνικές άμυνες δοκίμασε το ξημέρωμα της Τετάρτης ο Έλληνας τεχνικός ενόψει ΑΕΚ. Το σύστημα, οι εκλεκτοί και τα τρικ που ετοιμάζει!

Σούπερ προσφορά* στα Virtual Sports | *Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

Με συνεχόμενα φιλικά μέχρι και τις πρώτες πρωινές ώρες, πλάνα και... αεροπλάνα αλλά και τακτική που συνδυάζει την αμυντική αφοσίωση των ομάδων του Σιμεόνε και την επιθετικότητα εκείνων του Πεπ, προετοίμασε τον Παναθηναϊκό, ο κόουτς Μαρούδας.

Ο άπειρος από Pro τεχνικός, ετοιμάζει εκπλήξεις στον πολύπειρο και πολυνίκη κόουτς Τσακίρη και ένα σπέσιαλ πλάνο, με τυρί, ζαμπόν και μανιτάρια. Παράλληλα δούλεψε αρκετά σε τρικ που θα βοηθήσουν την ομάδα του να παλέψει μέχρι τέλους για την νίκη. Όπως για παράδειγμα ο βήχας την ώρα που ο αντίπαλος βγαίνει στην κόντρα επίθεση ή το φτέρνισμα σε άμυνα ζώνης, στις στημένες φάσεις.

Στα της ενδεκάδας, το αγαπημένο (απλά δεν το ξέρει, μόλις το διαβάσει θα το μάθει) του 4-4-2 δεν θα αλλάξει ούτε και κόντρα στην ΑΕΚ. Ο Διούδης θα είναι κάτω από τα δοκάρια. Αριστερό μπακ ο Ινσούα, δεξί ο Γιόχανσον και ο Σένκεφελντ με τον Πούγγουρα στο κέντρο της άμυνας. Αγιούμπ και Κουρμπέλης στον άξονα της μεσαίας γραμμής.

Αριστερό χαφ ο Μπεκ, δεξί ο Χατζηγιοβάνης και στην κορυφή της επίθεσης ο Καρλίτος με τον Μακέντα.

Στην ομιλία του προς τους ποδοσφαιριστές, σε ένα κρεσέντο πρωτοτυπίας, είπε μεταξύ άλλων: «Θέλω να είστε συγκεντρωμένοι από το πρώτο μέχρι και το τελευταίο λεπτό και να δώσετε το 100% όλοι σας, αν μείνουμε πιστοί στο πλάνο μας, θα πάρουμε την νίκη».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα