Χασάν: «Σας παρακαλώ, προσπαθήστε να μείνετε σπίτι» (pic)

Χασάν: «Σας παρακαλώ, προσπαθήστε να μείνετε σπίτι» (pic)

Gazzetta team
Χασάν: «Σας παρακαλώ, προσπαθήστε να μείνετε σπίτι» (pic)

bet365

Ο κορονοϊός εξαπλώνεται γρήγορα σε όλο τον κόσμο, με τον Χασάν να καλεί άπαντες να μείνουν σπίτι τους.

Ο Χασάν με μήνυμα του ζήτησε από τον κόσμο να είναι προσεκτικός και να μένει σπίτι του για να... πολεμήσει τον κορονοϊό.

«Η κατάσταση που βιώνουμε είναι κρίσιμη και γίνεται όλο και πιο επικίνδυνη κάθε λεπτό. Το μόνο που μπορούμε να κάνουμε είναι να είμαστε πιο προσεκτικοί για να εμποδίσουμε την επέκταση του κορωνοϊού. Σας παρακαλώ, προσπαθήστε να μείνετε σπίτι, εκτός κι αν είναι επείγον να βγείτε. Αυτό είναι το λιγότερο που μπορεί να κάνει κάποιος για να μειώσει τις πιθανότητες να μολυνθεί. Μπορεί κάποιος να είναι φορέας και να μην έχει συμπτώματα, κάτι που σημαίνει πως μπορεί άθελά του να βλάψει κάποιον ευάλωτο. Κανείς δεν ξέρει πόσος καιρός θα χρειαστεί, αλλά το μόνο που μπορούμε να κάνουμε είναι να ελπίζουμε για το καλύτερο και να προσευχόμαστε να γίνουν πιο εύκολα τα πράγματα με κάποιον τρόπο. Όλοι είμαστε μαζί σε αυτή την δύσκολη κατάσταση και πρέπει ο ένας να προστατεύει τον άλλον», έγραψε στο instagram.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα