Ομάρ: Η μόνη σεζόν στον Ολυμπιακό με μειωμένη προσφορά στο δημιουργικό σκέλος και η κίνηση ματ με Άρσεναλ (vid)

Δημήτρης Τομαράς
Ομάρ: Η μόνη σεζόν στον Ολυμπιακό με μειωμένη προσφορά στο δημιουργικό σκέλος και η κίνηση ματ με Άρσεναλ (vid)

bet365

Ο 28χρονος διεθνής Νορβηγός μπακ έχει μείνει φέτος σε... ρηχά νερά σε σχέση με τις ασίστ του και τα γκολ του συγκριτικά με τις προηγούμενες σεζόν στον Ολυμπιακό αλλά είχε κομβικό ρόλο στην πρόκριση με την Άρσεναλ.

Ο έμπειρος διεθνής μπακ φέτος σύμφωνα με τους αριθμούς του αλλά και γενικότερα με την εικόνα του έδειξε ότι δεν έχει την δημιουργική και επιθετική συμβολή προηγούμενων ετών. Είναι η πρώτη χρονιά που έχει τόσες πολλές συμμετοχές και δεν μετράει ούτε μία ασίστ αλλά έχει μόνο ένα γκολ στο πρωτάθλημα.

Από την άλλη υπήρξε κομβικός παίκτης σε σημαντικές βραδιές της ομάδας, όπως στο 1-2 με την Άρσεναλ. Ο Ομάρ Ελαμπντελαουί ήταν ο παίκτης που όχι μόνο έσωσε την φάση από το κόρνερ του Μασούρα αλλά έβγαλε την μπάλα στον Έλληνα εξτρέμ, ο οποίος σέντραρε για το γκολ του Ελ Αραμπί. Συνολικά πάντως με δεδομένες τις δυνατότητες του αρχηγού του Ολυμπιακού και της Εθνικής Νορβηγίας θα μπορούσε να δώσει περισσότερα φέτος στο δημιουργικό σκέλος.

ΟΙ ΣΕΖΟΝ ΤΟΥ ΟΜΑΡ ΣΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ:
2014-2015: Σε 32 αγώνες είχε 1 γκολ και 4 ασίστ
2015-2016: Σε 29 αγώνες είχε 2 γκολ
2016-2017: Σε 4 αγώνες είχε 1 γκολ και 1 ασίστ
2017-2018: Σε 27 αγώνες είχε 1 γκολ και 2 ασίστ
2018-2019: Σε 31 αγώνες είχε 5 γκολ και 7 ασίστ
2019-2020: Σε 38 αγώνες έχει 1 γκολ


Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα