Τσόρι για τον κορονοϊό: «Αν σκεφτούμε τον άλλον, μπορούμε να το σταματήσουμε αμέσως»!

Τσόρι για τον κορονοϊό: «Αν σκεφτούμε τον άλλον, μπορούμε να το σταματήσουμε αμέσως»!

Δημήτρης Τομαράς
Τσόρι για τον κορονοϊό: «Αν σκεφτούμε τον άλλον, μπορούμε να το σταματήσουμε αμέσως»!

bet365

Εξαιρετικό μήνυμα και ποστάρισμα από τον πρώην ερυθρόλευκο αρχηγό και νυν scout, Τσόρι Ντομίνγκες. Τι έγραψε για τον κορονοϊό.

Σούπερ προσφορά* στα Virtual Sports | *Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

Το μήνυμα του Τσόρι στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης:

«Ανεβάζω μια εικόνα που έρχεται σε μένα από το σπίτι και ένα βίντεο από εδώ στην Ισπανία, γιατί θα ήθελα να… έρθει σε όλους σας καθαρά. Εδώ πολλοί γιατροί, αστυνομικοί, νοσοκομεία δεν αρκούν. Η προσπάθεια που καταβάλλουν είναι τεράστια. Σήμερα είναι η 2η ημέρα της καραντίνας. Και τολμώ να γράψω γιατί βλέπω ότι στην Αργεντινή συμβαίνει το ίδιο πράγμα που συνέβη στην Ιταλία, στην Ισπανία και σε άλλες χώρες.

Πιστεύουν ότι τίποτα δεν συμβαίνει, αλλά δεν ισχύει… Αυτό που συμβαίνει είναι σοβαρό. Ήρθε η ώρα να το σταματήσουμε. Να είμαστε αλληλέγγυοι με τους παππούδες μας, τους γονείς μας & με τον γείτονά μας. Ας σκεφτούμε αυτούς. Και αν κάποιος νεαρός έχει συμπτώματα, παρακαλώ μην συμμετέχετε σε οποιοδήποτε είδος συνάντησης. Είναι καλύτερο να απομονώσετε τον εαυτό σας, να είστε στο σπίτι.

Αν σκεφτούμε τον άλλο μπορούμε να το σταματήσουμε αμέσως»!

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα