Γαβαλάς: «Μένουμε στο σπίτι και τηρούμε τις οδηγίες των ειδικών»

Γαβαλάς: «Μένουμε στο σπίτι και τηρούμε τις οδηγίες των ειδικών»

Δημήτρης Τομαράς
Γαβαλάς: «Μένουμε στο σπίτι και τηρούμε τις οδηγίες των ειδικών»

bet365

Ο Νίκος Γαλαβάς, Διευθυντής Επικοινωνίας της ΠΑΕ Ολυμπιακός, με αφορμή το νέο τεύχος που βγάζει η ομάδα ηλεκτρονικά υπενθύμισε το τι πρέπει να κάνουν άπαντες αυτήν την περίοδο λόγω του κορονοϊού.

Στο ποστάρισμά του αναφέρει μεταξύ άλλων:


Nikos Gavalas: Στο σπίτι, με ψυχραιμία και πίστη, τηρούμε τις οδηγίες των ειδικών. Τώρα, που είναι η ώρα της ατομικής ευθύνης. Εμείς, θα μπούμε στη συντροφιά σας με το έκτο τεύχος του ηλεκτρονικού περιοδικού μας, ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ emag. Τεύχος γενεθλίων γεμάτο από ευχές των αθλητών του συλλόγου. Θέματα για το 21ο Κύπελλο Ελλάδας της ομάδας πόλο ανδρών, το 10ο Πρωτάθλημα κλειστού στίβου του τμήματος ανδρών, το ταξίδι προς τους «4» του Challenge Cup της ομάδας βόλεϊ γυναικών, τους αριστούχους της ομάδας μας, τις πρωτιές της ποδοσφαιρικής ομάδας, ενώ γνωρίζουμε καλύτερα τον Οκτάβιους Ελις. Περισσότερα θα ανακαλύψετε ξεφυλλίζοντας τις σελίδες του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ emag, από το σπίτι σας φυσικά! #menoumespiti - Olympiacos FC

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα