Φερέιρα: «Στη ζωή υπάρχουν πιο σημαντικά πράγματα από το ποδόσφαιρο» (vid)

Φερέιρα: «Στη ζωή υπάρχουν πιο σημαντικά πράγματα από το ποδόσφαιρο» (vid)

Φερέιρα: «Στη ζωή υπάρχουν πιο σημαντικά πράγματα από το ποδόσφαιρο» (vid)

bet365

Ο Πορτογάλος προπονητής του ΠΑΟΚ ζήτησε από τον κόσμο να βάλει ως προτεραιότητα το θέμα της υγείας και όλοι να προσέξουν τις οικογένειες τους.

Νέα παιχνίδια για ακόμα περισσότερη διασκέδαση στο καζίνο της Vistabet! (21+)

Το δικό του μήνυμα, κατά της εξάπλωσης του COVID-19, έστειλε και ο Αμπέλ Φερέιρα, μέσω του προσωπικού του προφίλ στο Instagram, τόσο στα ελληνικά, όσο και στα αγγλικά, αποδεικνύοντας ότι στο σύνολό τους οι άνθρωποι του ποδοσφαίρου έχουν βάλει σε προτεραιότητα το θέμα της υγείας.

«Σε τέτοιες στιγμές, στη ζωή υπάρχουν πολύ πιο σημαντικά πράγματα από το ποδόσφαιρο. Έχουμε όλοι τις προτεραιότητές μας και πρέπει να προσέξουμε την οικογένειά μας και την υγεία μας. Θέλω να ευχαριστήσω όσους εργάζονται σκληρά και ασταμάτητα στον τομέα της υγείας. Είναι οι ήρωές μας. Μείνετε ασφαλείς και καθίστε στο σπίτι», ανέφερε ο Πορτογάλος προπονητής του ΠΑΟΚ, ποστάροντας το video της «ασπρόμαυρης» ΠΑΕ, με τα μηνύματα των ποδοσφαιριστών της ομάδας.

Σε τέτοιες στιγμές, στη ζωή υπάρχουν πολύ πιο σημαντικά πράγματα από το ποδόσφαιρο. Έχουμε όλοι τις προτεραιότητές μας και πρέπει να προσέξουμε την οικογένειά μας και την υγεία μας. Θέλω να ευχαριστήσω όσους εργάζονται σκληρά και ασταμάτητα στον τομέα της υγείας. Είναι οι ήρωές μας. Μείνετε ασφαλείς και καθίστε στο σπίτι. In times like these, there are more important things in life than football. We all have priorities and we must look after our family and health first. I would also like to thank our healthcare professionals for your tireless work. You are our heroes! Be safe and stay at home everyone. #paokfamily

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Abel Ferreira (@coachabelferreira) στις

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα