Μπέος: «Σαββίδης, Μαρινάκης και Μελισσανίδης θέλουν όλη την πίτα δική τους»

Gazzetta team
Μπέος: «Σαββίδης, Μαρινάκης και Μελισσανίδης θέλουν όλη την πίτα δική τους»

bet365

Ο Αχιλλέας Μπέος με δηλώσεις του τα έβαλε με τους Μαρινάκη, Σαββίδη και Μελισανίδη, τονίζοντας πως θέλουν όλη την πίτα για εκείνους.

Αναλυτικά όσα είπε στον τηλεοπτικό σταθμό «Astra»:

«Θα δούμε τι θα γίνει με το Βόλο μέχρι το καλοκαίρι και δεν θα ξανασχοληθώ. Γίνομαι 61 ετών, πού να τα βάλω με τα μεγαθήρια; Ψάχνει ο κάθε Μαρινάκης, ο κάθε Μελισσανίδης, ο κάθε Σαββίδης να βρούνε δέκα μαλ... άλλους, να διοργανώσουν πρωτάθλημα και να παίρνουν αυτοί ακόμη και τα σημαιάκια! Θέλουν όλη την πίτα, δεν θέλουν να δώσουν κάτι.

Υπάρχει ένα κράτος ανίκανο. Στο ποδόσφαιρο πρέπει να βάζει όρους η ΕΠΟ. Το ποδόσφαιρο καίγεται, όμως, ακόμη και ο πρόεδρος της ΕΠΟ, ο Βαγγέλης Γραμμένος, δεν έχει κάνει μια δήλωση. Υπάρχει πρόεδρος στην ΕΠΟ; Είναι να τρελαίνεσαι! Εγώ λέω ότι αφού είναι ανίκανοι να φτιάξουν το ποδόσφαιρο, ας πάρουν στοιχεία από το καταστατικό της Premier League, από την Γερμανία, την Ισπανία κι ας φτιάξουν τον Κανονισμό Αγώνων Ποδοσφαίρου. Να τον στείλουν στη Βουλή, στον αρμόδιο υπουργό να το εγκρίνει. Κι ας τους φωνάξουν μετά να τους πούνε: "Κύριοι, θέλετε να συμμετάσχετε; Δεν θέλετε; Άντε γεια!" Είναι επιχείρηση του Μαρινάκη, του Μελισσανίδη, του Σαββίδη το ελληνικό ποδόσφαιρο;».

Για την ομάδα του Βόλου: «Σκοπός της ίδρυσης αυτής της ομάδας είναι να ενώσει την πόλη, αλλιώς δεν έχει νόημα ύπαρξης. Ο κόσμος πρέπει να πάει στο γήπεδο να την υποστηρίξει, για να δείξει ότι θέλει μια ομάδα στην πόλη σουπερλιγκάτη. Οι άνθρωποι της διοίκησης της ομάδας δεσμεύτηκαν ότι το ΑΦΜ δεν πωλείται. Για την ακρίβεια, πωλείται μόνο αν η ομάδα παραμείνει στο Βόλο».

Μπες στο Fantasy του Gazzetta για το ελληνικό πρωτάθλημα, εντελώς δωρεάν. Φτιάξε την δική σου ομάδα, αγόρασε τους κατάλληλους παίκτες και κέρδισε μεγάλα δώρα. Κάνε τις μεταγραφές που πιστεύεις, δημιούργησε το δικό σου πρωτάθλημα και ταυτόχρονα μπορείς να συμμετέχεις στη συνολική βαθμολογία για τα έπαθλα. 

 

Στο Transfer Center του Gazzetta θα μάθεις για όλες τις μεταγραφές που έχουν γίνει το καλοκαίρι για να μην πιαστείς αδιάβαστος στο νέο Fantasy.

SUPERLEAGUE NEWS FEED