ΠΑΕ ΠΑΟΚ: «Μια αυτονόητη απόφαση, αχρείαστο το σημερινό Δ.Σ. της Λίγκας»

ΠΑΕ ΠΑΟΚ: «Μια αυτονόητη απόφαση, αχρείαστο το σημερινό Δ.Σ. της Λίγκας»

ΠΑΕ ΠΑΟΚ: «Μια αυτονόητη απόφαση, αχρείαστο το σημερινό Δ.Σ. της Λίγκας»

bet365

H τοποθέτηση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ για την επικύρωση από τη Λίγκα της απόφασης για αναστολή των αγωνιστικών υποχρεώσεων και της αναβολής των Play Off / Play Out μέχρι νεωτέρας.

Στο Διοικητικό Συμβούλιο της Super League επικυρώθηκε η απόφαση αναστολής, μέχρι νεωτέρας, των Play Off / Play Out, λόγω της έξαρσης του COVID-19, με την «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ να στέκεται στο γεγονός ότι «η απόφαση θα μπορούσε να γίνει δια περιφοράς -αν δεν διαφωνούσε ο Ολυμπιακός- και τα επί μέρους να τα συζητήσουμε όταν θα έχουμε όλα τα δεδομένα»

Σύμφωνα με τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ ήταν αχρείαστο να ταξιδέψουν τόσοι άνθρωποι «για μια αυτονόητη απόφαση», την ίδια ώρα που απαγορεύονται οι συναθροίσεις όλο και πιο αυστηρά.

«Υπάρχουν προφανώς θέματα που ανοίγουν σε μια παγκόσμια έκτακτη ανάγκη που κανένας συνεταιρισμός μόνος του δεν μπορεί να αντιμετωπίσει σε μια σύσκεψη», λένε από τη Μικράς Ασίας στηλιτεύοντας την στάση που κράτησε η ΠΑΕ Ολυμπιακός προτού φτάσουμε στη διεξαγωγή του σημερινού Δ.Σ. και χαρακτηρίζοντας θετικό το ότι πλέον θα μπορεί να γίνεται τηλεδιάσκεψη για ανάλογες αποφάσεις.

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ εκπροσωπήθηκε στο Δ.Σ. της Λίγκας από τον Δημοκράτη Παπαδόπουλο, τον Αχιλλέα Μαυρομάτη και τον Κυριάκο Κυριάκο, ο οποίος από την Πέμπτη (12/3) έχει επιστρέψει στην ομάδα αναλαμβάνοντας καθήκοντα μέλους του Συμβουλίου.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα