Καραπαπάς: «Ουδέποτε ζητήσαμε να γίνουν οι αγώνες, ο Μαρινάκης έδειξε το πως πρέπει να αντιμετωπίζουμε το πρόβλημα»

Καραπαπάς: «Ουδέποτε ζητήσαμε να γίνουν οι αγώνες, ο Μαρινάκης έδειξε το πως πρέπει να αντιμετωπίζουμε το πρόβλημα»

Δημήτρης Τομαράς
Καραπαπάς: «Ουδέποτε ζητήσαμε να γίνουν οι αγώνες, ο Μαρινάκης έδειξε το πως πρέπει να αντιμετωπίζουμε το πρόβλημα»

bet365

Ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Κώστας Καραπαπάς, έβαλε τα πράγματα στην θέση τους σχετικά με την στάση του Ολυμπιακού για τα πλέι οφ αλλά και το θέμα του κορονοϊού.

Ο Κώστας Καραπαπάς (Γ' Αντιπρόεδρος & Επιχειρησιακός Διευθυντής του Ολυμπιακού) επισήμανε μεταξύ άλλων για:

Τις αποφάσεις της Λίγκας και τις θέσεις του Ολυμπιακού: Η χώρα μας και η ανθρωπότητα βρίσκεται σε μία πολύ δύσκολη πραγματικότητα με τον κορονοϊό. Το ποδόσφαιρο βρίσκεται ενωμένο. Θέλω να τονίσω ότι καλό είναι να μην γίνεται καμία επικοινωνιακή χρήση του προβλήματος. Ο Ολυμπιακός ουδέποτε ζήτησε να γίνουν αγώνες την Κυριακή.

Ουδέποτε ζητήσαμε να γίνουν οι αγώνες την Κυριακή. Απλά ζητήσαμε υπευθυνότητα και σοβαρότητα και όχι μία απόφαση διά περιφοράς. Πήραμε όλοι μαζί την σωστή απόφαση. Άλλωστε πρώτος στην Ελλάδα ο ηγέτης του Ολυμπιακού, ο κ. Μαρινάκης, έδειξε με ηρεμία, ψυχραιμία και σοβαρότητα το πως πρέπει να αντιμετωπιστεί το πρόβλημα. Το πως να αντιμετωπίζεται. Θυμίζουμε πως προ ημερών είχαμε στείλει επιστολή για να μην γίνουν οι αγώνες της Εθνικής στις ΗΠΑ. Όλοι μαζί να ξεπεράσουμε το πρόβλημα, που είναι πανανθρώπινο.

Αναλυτικά το τι είπε: «Είμαστε σε μια πολύ δύσκολη πραγματικότητα με τον κορωνοϊό και το ποδόσφαιρο δείχνει σήμερα τον δρόμο. Θέλω να τονίσω ότι επειδή οι ώρες είναι πολύ δύσκολες και πρέπει να είμαστε όλοι υπεύθυνοι, καλό θα είναι να μη γίνεται καμιά επικοινωνιακή χρήση αυτού του προβλήματος και να σταθούμε όλοι απέναντι στο πρόβλημα. Ο Ολυμπιακός ουδέποτε ζήτησε να γίνουν οι αγώνες την Κυριακή. Αυτό που έκανε ήταν να ζητήσει θεσμικά να φερθούμε απέναντι στο ζήτημα με την πρέπουσα σοβαρότητα. Αυτό κάναμε σήμερα. Συναντήθηκαν οι ομάδες, συζητήσαμε πολλά προβλήματα που υπήρχαν, που δε θα μπορούσαν να λυθούν ούτε δια τηλεφώνου, ούτε διά περιφοράς και φτάσαμε στην απόφαση που όλοι θεωρούμε ότι είναι σωστή για το ποδόσφαιρο.

Δηλαδή να διακόψουμε γιατί πάνω απ’ όλα είναι ο άνθρωπος και η υγεία. Θυμίζω ότι πρώτος στην Ελλάδα ο ηγέτης του Ολυμπιακού, ο Βαγγέλης Μαρινάκης, έδειξε πως πρέπει να αντιμετωπίζουμε αυτή την κατάσταση που έχουμε μπροστά μας. Δηλαδή με υπευθυνότητα, σοβαρότητα, ηρεμία και ανθρώπινη δύναμη. Επίσης θυμίζω ότι ο Ολυμπιακός πριν από μέρες έστειλε μία επιστολή στην ΕΠΟ και ζήτησε να μην ταξιδέψει λόγω του προβλήματος η Εθνική ομάδα στις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής. Άρα λοιπόν από την πρώτη στιγμή φερόμαστε με απόλυτη υπευθυνότητα, όπως και όλο το ποδόσφαιρο, απέναντι σε αυτή τη νέα κατάσταση. Να είμαστε όλοι δυνατοί, όσοι ήδη είναι στο πρόβλημα να είναι περαστικά και γι’ αυτούς και για τους οικείους τους και να είμαστε όλοι ενωμένοι να ξεπεράσουμε αυτό το πρόβλημα που είναι πάνω απ' όλα ανθρώπινο».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα