Παναθηναϊκός: Η περιπέτεια του Γιασίν Αγιούμπ

Παναθηναϊκός: Η περιπέτεια του Γιασίν Αγιούμπ

Νίκος Αθανασίου
Παναθηναϊκός: Η περιπέτεια του Γιασίν Αγιούμπ

bet365

Το σοκ του Μαροκινού, η εισαγωγή σε νοσοκομείο, τα εξαιρετικά αντανακλαστικά του ιατρικού επιτελείου της ΠΑΕ, ο ρόλος του Ρόκα και η επιστροφή του 26χρονου μέσου στους αγωνιστικούς χώρους.

Ενοχλήσεις. Έντονες. Πίσω από το γόνατο. Ατομικό πρόγραμμα, θεραπεία αλλά οι ενοχλήσεις, το ίδιο έντονες. Στο πρωτάθλημα πρόλαβε να παίξει ένα μισάωρο κόντρα στον Παναιτωλικό κι άλλο ένα ημίχρονο απέναντι στον ΠΑΟΚ για το Κύπελλο.

Τα αποτελέσματα των εξετάσεων δείχνουν φλεβική θρόμβωση σε τένοντα! Κάτι πρωτόγνωρο για αθλητή και ιδιαίτερα για άντρα αθλητή, ένα πρόβλημα με ελάχιστη βιβλιογραφία!

Ο Γιασίν Αγιούμπ παρότι από παιδί έχει δει και περάσει πολλά στην ζωή του, φοβάται και δικαιολογημένα, μιας η φλεβική θρόμβωση είναι κάτι σπάνιο. Οι πρώτες εκτιμήσεις ήταν ιδιαίτερα ανησυχητικές και η φύση του προβλήματος θα έπρεπε να διαπιστωθεί έπειτα από μια σειρά εξετάσεων.

ΤΟ ΣΟΚ, Η ΑΡΙΣΤΗ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΤΟΥ ΕΠΙΤΕΛΕΙΟΥ ΚΑΙ Η ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΣΕ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ

Το προπονητικό επιτελείο του Παναθηναϊκού κινητοποιήθηκε άμεσα. Υπό τις οδηγίες του επικεφαλής, Γιάννη Λεβάκου, ο Αγιούμπ έκανε εισαγωγή σε νοσοκομείο στο οποίο έπρεπε να διανυκτερεύσει, για το απόλυτο… ξεψάχνισμα! Ο Μαροκινός ήταν σε κατάσταση σοκ, αρκετά φοβισμένος και δεν ήταν απόλυτα συνεργάσιμος σε πρώτη φάση.

Είναι ένα παιδί που χρειάζεται ειδική διαχείριση. Οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού του εξήγησαν τον κίνδυνο που μπορούσε να δημιουργήσει ακόμη και για την καριέρα του, το συγκεκριμένο πρόβλημα. Χρειάστηκε ακόμη και η επικοινωνία του Τσάβι Ρόκα με τον ποδοσφαιριστή και τον εκπρόσωπό του, ώστε όλες οι πλευρές να ευθυγραμμιστούν για να αντιμετωπίσουν το θέμα με την δέουσα σοβαρότητα.

Ένα θέμα που τέθηκε στην σωστή του διάσταση χάρη στην σχολαστικότητα του ιατρικού τιμ του «τριφυλλιού».

ΤΟ ΠΙΘΑΝΟΤΕΡΟ ΣΕΝΑΡΙΟ, Η ΕΙΔΙΚΗ ΑΙΜΑΤΟΛΟΓΟΣ ΚΑΙ Η ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ

Η φλεβική θρόμβωση δεν είναι μια απλή ιστορία. Η συγκέντρωση αίματος στην φλέβα, απαγορεύει την οποιαδήποτε αθλητική δραστηριότητα με επαφή, καθώς υπάρχει άμεσος κίνδυνος να «σπάσει».

Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις, το πιθανότερο σενάριο που οδήγησε στην θρόμβωση, είναι οι πολλοί τραυματισμοί στο συγκεκριμένο σημείο τα τελευταία χρόνια. Μέχρι και σήμερα, όμως, οι εξετάσεις συνεχίζονται για να υπάρξει απόλυτη σιγουριά στην αιτία του προβλήματος.

Μάλιστα, ο Παναθηναϊκός απευθύνθηκε σε ειδική αιματολόγο για να έχει την καλύτερη δυνατή άποψη για το πρόβλημα του ποδοσφαιριστή.

Ο Αγιούμπ ακολούθησε αντιπηκτική αγωγή, σε λίγες ημέρες θα ξεκινήσει ατομικό πρόγραμμα και δεν είναι ακόμη ξεκάθαρο το αν θα προλάβει να αγωνιστεί σε κάποιο από τα φετινά παιχνίδια των πλέι-οφ. Αυτό που είναι σίγουρο, είναι η ετοιμότητά του για την έναρξη της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα