Δίκη των 28: Διακοπή μέχρι νεωτέρας λόγω κορονοϊού

Gazzetta team
Δίκη των 28: Διακοπή μέχρι νεωτέρας λόγω κορονοϊού

bet365

Σε διακοπή μέχρι νεωτέρας προχώρησε το Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων στη δίκη των «28» ύστερα από αίτημα δικηγόρων των κατηγορουμένων λόγω κορονοϊού.

Η Δίκη των 28 ήταν να συνεχιστεί με την εξέταση του προπονητή Δημήτρη Καλαϊτζίδη. Ωστόσο, κάτι τέτοιο δεν θα γίνει λόγω... κορονοϊού!

Ετσι, είναι άγνωστο πότε θα ξαναρχίσει η δίκη αφού εκδόθηκε πράξη νομοθετικού περιεχομένου και από την Παρασκευή 13/3 τα δικαστήρια κλείνουν.

Συγκεκριμένα, η Ένωση Εισαγγελέων Ελλάδας και ο Σύλλογος Δικαστικών Υπαλλήλων Αθήνας ζητούν την αναστολή της λειτουργίας των δικαστηρίων για δύο εβδομάδες, λόγω κορονοϊού αλλά σχετική απόφαση δεν υπάρχει οπότε οι δίκες συνεχίζονται κανονικά, μέχρι νεοτέρας, τουλάχιστον.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα