Κυριάκος: Η «ανακοίνωση» της επιστροφής στον ΠΑΟΚ (pic)

Κυριάκος: Η «ανακοίνωση» της επιστροφής στον ΠΑΟΚ (pic)

Κυριάκος: Η «ανακοίνωση» της επιστροφής στον ΠΑΟΚ (pic)

bet365

O Κυριάκος Κυριάκος επιβεβαίωσε, εμμέσως πλην σαφώς, την επιστροφή του στον ΠΑΟΚ, με μια σχετική ανάρτηση στο προσωπικό του προφίλ στο Instagram.

Τα ξημερώματα της Τετάρτης (11/3) ο Γιώργης Σαββίδης «ανέβασε» στο Instagram μια φωτογραφία του πατέρα του μαζί με τον πρώην υπεύθυνο επικοινωνίας της «ασπρόμαυρης» ΠΑΕ από τους πανηγυρισμούς για την κατάκτηση του περσινού αήττητου πρωταθλήματος.

Ουσιαστικά κι ο Γιώργος Σαββίδης επιβεβαίωνε την επιστροφή του Κυριάκου Κυριάκου στα κοινά της ΠΑΕ, σ’ ένα νέο διευρυμένο ρόλο ως μέλος του Δ.Σ., κάτι που έκανε το μεσημέρι και ο γραμματέας επικοινωνίας του ΚΙΝΑΛ «ανεβάζοντας» μια φωτογραφία του ίδιου με τον γιο του Ιβάν Σαββίδη και γράφοντας: «Αποδεκτή η πρόκληση».

Απομένουν μέσα στις επόμενες ημέρες οι ανακοινώσεις των δύο πλευρών για να επισημοποιηθεί η επιστροφή του Κυριάκου Κυριάκου στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα