Καρέρα: «Μαζί για να πάει η ΑΕΚ ψηλά»! (vid)

Καρέρα: «Μαζί για να πάει η ΑΕΚ ψηλά»! (vid)

Γιώργος Τσακίρης
Καρέρα: «Μαζί για να πάει η ΑΕΚ ψηλά»! (vid)

bet365

Ο Μάσιμο Καρέρα με δήλωσή του γνωστοποίησε (και επιβεβαίωσε το ρεπορτάζ μας) ότι δεν αλλάζει τίποτα στη συνεργασία του με την Α.Ε.Κ. στην οποία θα συνεχίσει και την επόμενη σεζόν

Με δήλωσή του στο AEK TV ο Μάσιμο Καρέρα γνωστοποίησε (και επιβεβαίωσε παράλληλα απόλυτα το ρεπορτάζ του gazzetta.gr) την απόφασή του να συνεχίσει όπως προβλέπει το συμβόλαιό του και τη νέα σεζόν στην ΑΕΚ χωρίς επί της ουσίας να αλλάζει τίποτα μεταξύ των δυο πλευρών.

Αυτή άλλωστε ήταν η μεγάλη επιθυμία του Ιταλού τεχνικού όπως την εξέφρασε άλλωστε ο Αντρέα Ντ' Αμίκο, ατζέντης του Μάσιμο Καρέρα, μιλώντας στον Ίλια Ίβιτς στη διάρκεια της συνάντησής τους χθες (09/03) στην Γλυφάδα. Εκεί ο Ιταλός μάνατζερ τόνισε στον Σέρβο τεχνικό διευθυντή της ΑΕΚ ότι: «ο Καρερα είναι απόλυτα ικανοποιημένος και ότι για εκείνον υπάρχει μόνο η ΑΕΚ»!

Αναλυτικά όσα υπογραμμίζονται στην ενημέρωση της ΑΕΚ και όσα είπε ο Ιταλός τεχνικός:

«Απόλυτα ικανοποιημένος και χαρούμενος εμφανίστηκε ο Μάσιμο Καρέρα, μετά τις επαφές των εκπροσώπων του με τη διοίκηση της ΑΕΚ και τη δήλωση σεβασμού και των δυο πλευρών στο εν ισχύ συμβόλαιο συνεργασίας ενόψει της νέας σεζόν.

Μιλώντας στην κάμερα του ΑΕΚ TV, ο Ιταλός τεχνικός έδωσε από μόνος του το στίγμα των συζητήσεων που προηγήθηκαν και περιέγραψε τη δική του προτεραιότητα στο πιο καθοριστικό σημείο της τρέχουσας σεζόν: «Οι μάνατζερ μου είχαν συνάντηση με την διοίκηση της ΑΕΚ και φτάσαμε στο συμπέρασμα ότι η πρόθεσή μας είναι να σεβαστούμε και να συνεχίσουμε το υπάρχον συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2021.

Εγώ αυτή τη στιγμή το μόνο που έχω στο μυαλό μου είναι τα επόμενα παιχνίδια. Να τα πάμε καλά στα παιχνίδια που απομένουν και να φτάσουμε πιο ψηλά την ΑΕΚ. Αυτό είναι για μένα το πιο σημαντικό αυτή τη στιγμή. Να εκπληρώσουμε τους στόχους μας».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα