ΑΕΚ και Καρέρα συνεχίζουν μαζί χωρίς ν' αλλάζει τίποτα!

ΑΕΚ και Καρέρα συνεχίζουν μαζί χωρίς ν' αλλάζει τίποτα!

Γιώργος Τσακίρης
ΑΕΚ και Καρέρα συνεχίζουν μαζί χωρίς ν' αλλάζει τίποτα!

bet365

Ιβιτς και Ντ' Αμίκο τα είπαν μέχρι τις 02:00 τα ξημερώματα με τον Ιταλό να δεσμεύεται πως ο Καρέρα θα συνεχίσει στην ΑΕΚ και για τον επόμενο χρόνο.

Champions League με Super Combo προσφορά* | *Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

Από χθες το βράδυ είχατε διαβάσει στο gazzetta.gr για την συνάντηση που είχε ο τεχνικός διευθυντής της ΑΕΚ, Ιλια Ιβιτς με τον ατζέντη του Μάσιμο Καρέρα, Αντρέα Ντ' Αμίκο.

Μία συνάντηση που σύμφωνα με πληροφορίες ολοκληρώθηκε στις 02.00 τα ξημερώματα και σε αυτήν συζητήθηκαν όλα τα δεδομένα της συνεργασίας μέχρι και σήμερα.

Ποια ήταν η ουσία; Η αμοιβαία ικανοποίηση για το επίπεδο της συνεργασίας που έχουν οι δύο πλευρές.

Η ΑΕΚ, μέσω του Ιλια Ιβιτς ξεκαθάρισε στον μάνατζερ του Καρέρα πως στόχος της και επιθυμία της είναι να ισχύσει το υπάρχον συμβόλαιο που έχουν υπογράψει οι δύο πλευρές και να προχωρήσει με τον Ιταλό τον προγραμματισμό για την επόμενη σεζόν. Μία επιθυμία που εκδηλώνεται στον Καρέρα πριν αρχίσουν τα play off και πριν ολοκληρωθεί το Κύπελλο Ελλάδας.

Με αυτόν τον τρόπο θέλουν να δείξουν στον Μάσιμο Καρέρα ότι δεν περιμένουν να τον κρίνουν στο τέλος της σεζόν, αλλά πως για εκείνους είναι το πρόσωπο που θέλουν να επενδύσουν πάνω του για τη νέα σεζόν.

Από την πλευρά του ο Ιταλός ατζέντης, Αντρέα Ντ' Αμίκο πληροφόρησε τον Ιλια Ιβιτς πως ο Μάσιμο Καρέρα είναι ικανοποιημένος και θεωρεί πως έκανε μια εξαιρετική επιλογή με το να έρθει στην ΑΕΚ. Μάλιστα, τον ενημέρωσε πως και η πρόθεση του Ιταλού τεχνικού είναι να συνεχίσει στην Ενωση και να τιμήσει το συμβόλαιό του. Ενα συμβόλαιο που υπέγραψαν οι δύο πλευρές τον Δεκέμβριο και έχει ισχύ έως το καλοκαίρι του 2021.

Ιβιτς και Καρέρα ανέλυσαν τα δεδομένα. Συμφώνησαν ότι αυτά δεν πρέπει ν' αλλάξουν ώστε να προχωρήσει σωστά ο σχεδιασμός και να μην επηρεαστεί κανείς ενόψει της νέας σεζόν.

Οπως εύκολα μπορεί να καταλάβει κανείς, δεν έχει αλλάξει το παραμικρό μεταξύ των δύο πλευρών. Ούτε με το συμβόλαιο που υπήρχε και ήταν σε ισχύ και αφορούσε σε συνεργασία 1.5 έτους.

Αυτό σημαίνει, όπως πάντα σε αυτές τις υποθέσεις, πως εάν και εφόσον η μία από τις δύο πλευρές το επιθυμήσει -και ειδικά αυτή του προπονητή- να μην συνεχιστεί η συνεργασία για τον άλφα ή βήτα λόγο.

Οι δύο πλευρές επιθυμούσαν να συναντηθούν και σήμερα. Κι αν ήταν εφικτό να έδινε το παρών και ο Δημήτρης Μελισσανίδης. Ωστόσο τα όσα συμβαίνουν στην Ιταλία με τον κοροναϊό ανάγκασαν τον Αντρέα Ντ' Αμίκο να γυρίσει στην πατρίδα του. Οπως χαρακτηριστικά έλεγε στους ανθρώπους της ΑΕΚ υπήρχε ο φόβος ακόμα και να μην μπορεί να επιστρέψει στην Ιταλία, μιας και υπάρχουν αρκετές απαγορεύσεις.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα