Άρης: Στη λίστα ο Ρένζινγκ για αντί-Κουέστα

Άρης: Στη λίστα ο Ρένζινγκ για αντί-Κουέστα

Άρης: Στη λίστα ο Ρένζινγκ για αντί-Κουέστα

bet365

Ο 35χρονος Γερμανός τερματοφύλακας είναι ανάμεσα στους εκλεκτούς των ανθρώπων του Άρη για να αντικαταστήσει τον Χουλιάν Κουέστα που όπως όλα δείχνουν θα αποτελέσει παρελθόν από τους «κίτρινους». Απαραίτητη προϋπόθεση η άρση του ban από την UEFA.

Σούπερ προσφορά* στα Virtual Sports | *Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

Ο Άρης ήθελε να κρατήσει στο έμψυχο δυναμικό του, τον Χουλιάν Κουέστα, οι συζητήσεις όμως με τον Ισπανό πορτιέρο είναι κοντά σε αδιέξοδο και στο «κίτρινο στρατόπεδο» έχουν μαγειρέψει πριν... πεινάσουν! Σύμφωνα με πληροφορίες, οι «κίτρινοι» έχουν στην λίστα τους, τον 35χρονο Γερμανό πορτιέρο, Μίχαελ Ρένζινγκ.

Ο έμπειρος άσος αποτελεί «προϊόν» της ακαδημίας της Μπάγερν Μονάχου. Από το 2003 μέχρι και το 2010 αγωνίστηκε στους Βαυαρούς. Εκείνο το καλοκαίρι μεταγράφηκε στην Κολωνία, ακολούθησε το 2012 η Λεβερκούζεν και από το 2013 μέχρι και σήμερα φορά τα γάντια της Φορτούνα Ντίσελντορφ, όπου τις περισσότερες σεζόν ήταν βασικός.

Φέτος έχει μείνει ανάμεσα σε πάγκο και κερκίδα, το καλοκαίρι μένει ελεύθερος και ψάχνει τον επόμενο προορισμό της ποδοσφαιρικής του καριέρας.

Ο Άρης εξετάζει «ζεστά» την περίπτωσή του, όπως και εκείνη του Μέγιερι από τον Ατρόμητο.

Πάντως, απαραίτητη προϋπόθεση για να υπάρξουν σημαντικές εξελίξεις, θα πρέπει να υπάρξει άρση της απαγόρευσης μεταγραφών από την UEFA. Μέχρι τότε οποιαδήποτε συζήτηση είναι σε καθαρά φιλολογικό επίπεδο.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα