Η Super League ανακοίνωσε το κεκλεισμένων των θυρών λόγω του κοροναϊού

Gazzetta team
Η Super League ανακοίνωσε το κεκλεισμένων των θυρών λόγω του κοροναϊού

bet365

Η Super League ανακοίνωσε κι επίσημα πως τα οι δύο πρώτες αγωνιστικές των playoff θα διεξαχθούν χωρίς κόσμο εξαιτίας του κοροναϊού.

Champions League: Εκατοντάδες επιλογές και στοιχήματα για σκόρερ, κάρτες, κόρνερ και λεπτό πρώτου γκολ. |21+

Η κυβέρνηση πήρε την απόφαση για τις επόμενες δύο εβδομάδες οι αθλητικές δραστηριότητες να διεξαχθούν χωρίς κόσμο κάτι που σημαίνει πως δεν θα υπάρχουν φίλαθλοι στις εξέδρες των δύο πρώτων αγωνιστικών των playoff.

Πλέον, ήρθε και η επίσημη ανακοίνωση της διοργανώτριας αρχής η οποία αναφέρει πως εκτός των αγώνων των playoffs χωρίς κόσμο θα γίνουν και τα ματς για τα πρωταθλήματα υποδομής.

Αναλυτικά:

Γνωστοποιείται ότι δημοσιεύθηκε στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως (ΦΕΚ Β’ 726) και ετέθη σε ισχύ η υπ΄αριθμ. Δ1α/ΓΠ.οικ. 15954 Κοινή Υπουργική Απόφαση περί επιβολής μέτρων σε σχέση με τον κορωνοϊό COVID-19.

Σύμφωνα με το άρθρο 1 αυτής επιβάλλεται «προσωρινή απαγόρευση παρουσίας κοινού στις αθλητικές εκδηλώσεις που λαμβάνουν χώρα στο σύνολο της Επικράτειας, σε κλειστούς και ανοιχτούς χώρους, από 9.3.2020 έως και 22.3.2020, για προληπτικούς λόγους δημόσιας υγείας, κατά τα αναφερόμενα στην από 7.3.2020 εισήγηση της Εθνικής Επιτροπής Προστασίας Δημόσιας Υγείας έναντι του κορωνοϊού COVID-19».

Ως εκ τούτου και εφόσον η ως άνω Κοινή Υπουργική Απόφαση δεν ανακληθεί ή τροποποιηθεί, οι αγώνες της 1ης και 2ης αγωνιστικής των play-off του Πρωταθλήματος Super League που έχουν ορισθεί για διεξαγωγή για τις 14,15, 21 και 22 Μαρτίου, θα διεξαχθούν κεκλεισμένων των θυρών.

Το ίδιο ισχύει αναφορικά και με αγώνες των Πρωταθλημάτων Υποδομής Super League (K19, K17 και Κ15) που έχουν προγραμματισθεί για διεξαγωγή μέχρι και την 22/3/2020.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα