Οι αγώνες των play off της Super League που θα διεξαχθούν χωρίς θεατές λόγω κοροναϊού

Gazzetta team
Οι αγώνες των play off της Super League που θα διεξαχθούν χωρίς θεατές λόγω κοροναϊού

bet365

Το Υπουργείο Υγείας ανακοίνωσε πως για τις επόμενες δυο εβδομάδες όλες οι αθλητικές δραστηριότητες θα διεξαχθούν κεκλεισμένων των θυρών. Διαβάστε ποια ματς των play off της Super League θα γίνουν χωρίς θεατές.

Build A Bet στο Μάντσεστερ Γ. - Μάντσεστερ Σ.. Ένας αγώνας – πολλές αγορές – ένα στοίχημα. |21+

Η αύξηση των κρουσμάτων του κοροναϊού στην Ελλάδα ανάγκασε την κυβέρνηση να πάρει συγκεκριμένα μέτρα. Ανάμεσα σε αυτά είναι και η διεξαγωγή όλων των αθλητικών γεγονότων κεκλεισμένων θυρών για τις επόμενες δύο εβδομάδες.

Αυτό επηρεάζει και τα play off της Super League που έχουν προγραμματιστεί να ξεκινήσουν το ερχόμενο σαββατοκύριακο, με τις δύο πρώτες αγωνιστικές να διεξάγονται χωρίς κόσμο.

Ανάμεσα στα παιχνίδια που θα διεξαχθούν κεκλεισμένων των θυρών είναι και τα ντέρμπι ΑΕΚ - Παναθηναϊκός (15/3), ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός (15/3) και Παναθηναϊκός - ΠΑΟΚ (21/3).

Αξίζει να σημειωθεί πως η ΠΑΕ ΑΕΚ ήδη έχει «παγώσει» την ηλεκτρονική προπώληση των εισιτηρίων για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό περιμένοντας τις απαραίτητες διευκρινίσεις για το πως θα κινηθεί προκειμένου στη συνέχεια να ενημερώσει επίσημα.

Αναλυτικά τα παιχνίδια των δύο πρώτων αγωνιστικών των play off της Super League που θα λάβουν χώρα χωρίς την παρουσία θεατών στις εξέδρες:

1η αγωνιστική:

Σάββατο 14/3 Άρης - ΟΦΗ (19:30)
Κυριακή 15/3 ΑΕΚ - Παναθηναϊκός (19:30)
Κυριακή 15/3 ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός (19:30)

2η αγωνιστική:

Σάββατο 21/3 Παναθηναϊκός - ΠΑΟΚ (19:30)
Κυριακή 22/3 ΟΦΗ - ΑΕΚ (17:15)
Κυριακή 22/3 Ολυμπιακός - Άρης (19:30)

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα