Πανιώνιος: Κάνει έφεση, σκέψεις για επιστολή στην UEFA

Θοδωρής Βασίλης
Πανιώνιος: Κάνει έφεση, σκέψεις για επιστολή στην UEFA

bet365

Οι «κυανέρυθροι» δείχνουν αποφασισμένοι να «κυνηγήσουν» τον υποβιβασμό της Ξάνθης και χαρακτηρίζουν μικρή την πρωτοβάθμια ποινή που της επιβλήθηκε
Αποφασισμένοι να φτάσουν την υπόθεση της Ξάνθης όσο πιο μακριά μπορούν είναι στον Πανιώνιο. Οι «κυανέρυθροι», έχοντας έννομο συμφέρον, θα «κυνηγήσουν» μέχρι τέλους τον υποβιβασμό της, χαρακτηρίζοντας «ήπια» και «μικρή» την πρωτοβάθμια ποινή αφαίρεσης 12 βαθμών που της επιβλήθηκε.
Το πρώτο βήμα που θα επιχειρήσουν στην Πλατεία είναι καταθέτοντας έφεση ώστε να την προσβάλουν, κάτι που θα συμβεί τη Δευτέρα. Η νομοθεσία τους παρέχει τη σχετική δυνατότητα. Ομως δεν θα σταματήσουν εκεί. Στη Νέα Σμύρνη, εφόσον το κρίνουν απαραίτητο, θα απευθυνθούν και στην UEFA, ώστε να την ενημερώσουν αναλυτικά για την υπόθεση και τα τεκταινόμενα γύρω από αυτή. Τόσο της πολυιδιοκτησίας, όσο και του μετοχολόγιου, τις δύο κατηγορίες δηλαδή που «βαραίνουν» την Ξάνθη.
Η ουσία είναι πως στον Πανιώνιο θα φτάσουν στα άκρα και τις επόμενες ημέρες αναμένεται να κορυφωθούν οι αντιδράσεις τους.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα