Πέθανε ο Μιχάλης Τροχανάς!

Πέθανε ο Μιχάλης Τροχανάς!

Gazzetta team
Πέθανε ο Μιχάλης Τροχανάς!

bet365

Ο Μιχάλης Τροχανάς, πρώην πρόεδρος και μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ ΑΕΚ, απεβίωσε το βράδυ της Πέμπτης σε ηλικία 84 ετών.

Εφές Αναντολού - Ολυμπιακός: Δεκάδες ειδικά για πόντους, ριμπάουντ, ασίστ, εύστοχα τρίποντα. Τα μεγάλα παιχνίδια βρίσκονται εδώ. |21+

Η οικογένεια της ΑΕΚ είναι φτωχότερη. Ο Μιχάλης Τροχανάς σε ηλικία 84 ετών απεβίωσε το βράδυ της Πέμπτης.

Ο εκλιπών υπήρξε ισχυρός άντρας της ΑΕΚ και μεγαλομέτοχός της από το 1995 έως και το 1999 όταν κι απέκτησε το πλειοψηφικό ποσοστό μετόχων από το δίδυμο των Μελισσανίδη Καρρά. Αργότερα παραχώρησε τις μετοχές του στην Enic.

Ο Τροχανάς ως ιδιοκτήτης της εταιρείες SOE, απέκτησε την ΑΕΚ δίνοντας περίπου 1.5 δισεκατομμύρια δραχμές και τις παραχώρησε στην Enic έναντι 2.4 δισεκατομμυρίων δραχμών.

Επί των ημερών του, υπήρξε η αποχώρηση του Ντούσαν Μπάγεβιτς ο οποίος πήγε στον Ολυμπιακό κι αποκτήθηκε ο Ντέμης Νικολαΐδης.

Η ΑΕΚ κατέκτησε δύο Κύπελλα Ελλάδας την συγκεκριμένη τετραετία.

Η τελευταία του ενασχόληση με την ΑΕΚ ήταν η προσπάθειά του να βρει λύσεις για την «Ενωση» μέσω της κίνησης «Θεμέλιο 21».

Η κηδεία του θα τελεστεί τη Δευτέρα στη Ραφήνα. Ο Μιχάλης Τροχανάς θα φύγει με τη σημαία της ΑΕΚ, όπως ήταν και η επιθυμία του.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα