Γαβαλάς: «Η φάση με τον Σα μας δημουργεί έντονο προβληματισμό»

Γαβαλάς: «Η φάση με τον Σα μας δημουργεί έντονο προβληματισμό»

bet365

Ο Διευθυντής Επικοινωνίας της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Νίκος Γαβαλάς, έκανε δήλωση για την φάση του τραυματισμού του Ζοσέ Σα αλλά και τα έντονα παράπονα που έχουν στον Ολυμπιακό.
Η δήλωση του Νίκου Γαβαλά:
Ολοκληρώθηκε η κανονική διάρκεια ωστόσο θα θέλαμε ως Ολυμπιακός να εκφράσουμε τον προβληματισμό μας για όσα έγιναν. Να σταθούμε στην φάση του Σα. Έγιναν 15 ράμματα στο μέτωπο του Σα. Ωστόσο στην φάση αυτή ο διαιτητής τιμώρησε τον αντίπαλο παίκτη με κίτρινη. Δεν πήγε ούτε στο VAR.
Αυτή η φάση μας δημιουργεί έντονο προβληματισμό. Υπάρχουν και άλλες φάσεις, αλλά στεκόμαστε στη φάση του Σα. Του έγιναν 15 ράμματα αλλά ευτυχώς δεν αντιμετωπίζει κάποιο άλλο πρόβλημα. Δικαιώνεται ο Ολυμπιακός για την πρόταση που έκανε στο τελευταίο διοικητικό συμβούλιο. Να υπάρχουν ξένοι διαιτητές σε όλα τα ματς στα πλέι οφ τόσο στον αγωνιστικό χώρο όσο και στο VAR.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα