Τσιμίκας στο gazzetta.gr «Απερίγραπτο αυτό που βιώσαμε με Άρσεναλ»! (vids)

Τσιμίκας στο gazzetta.gr «Απερίγραπτο αυτό που βιώσαμε με Άρσεναλ»! (vids)

bet365

Ο Κώστας Τσιμίκας ένας από τους πιο μεγάλους πρωταγωνιστές της πρόκρισης του Ολυμπιακού επί της Άρσεναλ μίλησε στο Gazzetta.gr από την μεικτή ζώνη του Καραϊσκάκη μετά τον αγώνα με τον Παναιτωλικό.

Bwin - Η δράση όλων των σπορ, τώρα πιο αληθινή από ποτέ! |21+

Ο διεθνής αριστερός μπακ του Ολυμπιακού έχει κάνει την Ευρώπη να παραμιλάει μετά και την πρόκριση των Πειραιωτών με την Άρσεναλ και την ματσάρα που έκανε. Εκείνος όμως όπως ξεκαθαρίζει στο Gazzetta.gr από την μεικτή ζώνη του Καραϊσκάκη «εγώ δεν το κοιτάζω αυτό. Δεν μου λέει κάτι το εάν μιλάει όλη η Ευρώπη για μένα. Δεν το βλέπω αυτό. Εγώ είμαι αφοσιωμένος στον Ολυμπιακό και στο τώρα. Στο να πετύχει η ομάδα τους στόχους της».

Η πρόκριση βέβαια στο Emirates ήταν κάτι που «μας προκάλεσε απίστευτα συναισθήματα. Είναι απίστευτο αυτό που βιώσαμε. Είναι κάτι που δεν μπορεί να περιγραφεί. Είναι απερίγραπτο αυτό που βιώσαμε με Άρσεναλ.

Είμαστε πολύ χαρούμενοι για αυτό που πετύχαμε. Η ομάδα αντέχει, συνεχίζει αλλά η χρονιά δεν τελειώνει εδώ. Πρέπει να συνεχίσουμε έτσι για τους επόμενους στόχους μας σε πρωτάθλημα και Κύπελλο».

Τι θα έκανε απόλυτα ευτυχισμένο φέτος τον Κώστα Τσιμίκα; «Σίγουρα το πρωτάθλημα. Σίγουρα θέλω και θέλουμε το νταμπλ και φυσικά μία όσο το δυνατόν πιο καλή πορεία στην Ευρώπη. Να φτάσουμε όσο πιο ψηλά μπορούμε. Ο προπονητής μας και εμείς κάνουμε το καλύτερο δυνατό και όλοι οι παίκτες που υπολογίζει ο κόουτς είναι πάντα έτοιμοι να προσφέρουν ότι περισσότερο μπορούν», σημειώνει.

Ποια είναι η εικόνα που έχει για την Γουλβς και πως σχολιάζει το ότι θα ξαναδουν τον Ποντένσε; «Καλά αυτό είναι σίγουρο πως θα βρούμε ξανά τον Ντάνιελ», ανέφερε δείχνοντας χαρούμενος για το γεγονός πως θα συναντήσει πάλι τον Πορτογάλο άλλοτε συμπαίκτη του. Όσο για την Γουλβς είναι «δεδομένα μία πολύ καλή ομάδα. Εμείς όμως θέλουμε να περάσουμε. Πιστεύουμε και ελπίζουμε πως θα τα καταφέρουμε, όπως το κάναμε και με την Άρσεναλ».

«ΔΕΥΤΕΡΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΜΟΥ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, ΑΠΟ ΕΔΩ ΞΕΚΙΝΗΣΑ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ΕΔΩ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ»

Ο Κώστας Τσιμίκας εκτός από τα παραπάνω όμως έχει δείξει και αποδείξει πως είναι ένα παιδί που αγαπάει πολύ τον Ολυμπιακό και έχει τρομερό δέσιμο μαζί του. «Είναι η οικογένειά μου ο Ολυμπιακός. Είναι η 2η οικογένειά μου. Από εδώ ξεκίνησα, εδώ είμαι πάλι και εδώ είναι όλοι οι φίλοι μου αλλά και ήταν. Ο Ανδρούτσος που ήταν αλλά έφυγε και ο Παναγιώτης Ρέτσος που πήρε μεταγραφή και πηγαίνει τόσο καλά. Για μένα είναι ότι πιο σημαντικό ο Ολυμπιακός», καταλήγει σχετικά ο «Τσίμι».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα