Σταυρόπουλος: «Γιατί όχι τη νίκη με την ΑΕΚ;»

Gazzetta team
Σταυρόπουλος: «Γιατί όχι τη νίκη με την ΑΕΚ;»

bet365

Ο Δημήτρης Σταυρόπουλος εμφανίστηκε αισιόδοξος για το αν ο Πανιώνιος μπορεί να πάρει ένα θετικό αποτέλεσμα από την ΑΕΚ, ενώ δεν έκρυψε την πίστη του για την παραμονή της ομάδας στην Super League.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Δημήτρη Σταυρόπουλου στη NOVA...

Μπορεί ο Πανιώνιος να πάρει τη νίκη απέναντι στην ΑΕΚ;

«Γιατί να μη μπορεί; Δε βλέπω γιατί να μη μπορεί. Ο Πανιώνιος πάντα το είχε αυτό, να παλεύει για όλα τα παιχνίδια, από εκεί και πέρα γνωρίζουμε ότι είμαστε σε δύσκολη κατάσταση, αλλά δεν έχουμε να φοβηθούμε καμία ΑΕΚ και καμία φορμαρισμένη ομάδα. Στην έδρα μας παίζουμε, χωρίς κόσμο βέβαια, αλλά είναι ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι και έχει και ηθικό χαρακτήρα απέναντι στην ΑΕΚ. Θα τα δώσουμε όλα και δε βλέπω γιατί να μην καταφέρουμε στο τέλος κάτι».

Τι πρέπει να κάνει για να κερδίσει η ομάδα σου;
«Όσο το ματς πηγαίνει στο 0-0 και εμείς κρατάμε το αποτέλεσμα πίσω, φάσεις θα βρούμε σίγουρα μπροστά. Το θέμα είναι να είμαστε αποτελεσματικοί, να έχουμε όρεξη να μαρκάρουμε, να παίξουμε, να είμαστε συγκεντρωμένοι στο πλάνο μας κι από εκεί και πέρα γιατί να μην πάρουμε τη νίκη;»

Πιστεύεις ότι μπορείτε να σωθείτε;

«Γνωρίζουμε ότι είναι δύσκολο το έργο μας και το έχω ξαναπεί ότι αυτή η ομάδα έχει το μέταλλο, έχει την ψυχική δύναμη, έχει τη φανέλα και την ιστορία οπότε γιατί να μη μπορεί να τα καταφέρει, το πιστεύω κι εγώ ο ίδιος.»

Μάθε πού θα δεις ζωντανά όλους τους αγώνες σήμερα μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα