Σκαρτάδος: «Εμείς δεν είχαμε, όσα έχουν τώρα οι παίκτες του ΠΑΟΚ»

Σκαρτάδος: «Εμείς δεν είχαμε, όσα έχουν τώρα οι παίκτες του ΠΑΟΚ»

Gazzetta team
Σκαρτάδος: «Εμείς δεν είχαμε, όσα έχουν τώρα οι παίκτες του ΠΑΟΚ»

bet365

Ο πρώην άσος του ΠΑΟΚ αναφέρθηκε στη μάχη του τίτλου, μετά τη νίκη του Ολυμπιακού στην Τούμπα και ενόψει των πλέι οφ για την ανάδειξη του πρωταθλητή.

Ο Γιώργος Σκαρτάδος φιλοξενήθηκε στο κανάλι Europe1 και εκεί σχολίασε την εξέλιξη του πρωταθλήματος, ενώ μίλησε και για τις συνθήκες εργασίας που υπάρχουν στον ΠΑΟΚ του Ιβάν Σαββιδη.

Αναλυτικά είπε:

«Δεν έχει χαθεί τίποτα για το πρωτάθλημα, καθώς υπάρχουν και τα play off, όπου εκεί μπορεί να ανατραπεί η κατάσταση. Αλλά για την ήττα από τον Ολυμπιακό φταίει ο Φερέιρα αλλά και οι παίκτες. Σημασία έχει να πιστέψουν οι ποδοσφαιριστές της ομάδας ότι μπορούν να κατακτήσουν το πρωτάθλημα.

«Ζηλεύω» στις συνθήκες εργασίας που δουλεύουν οι παίκτες του ΠΑΟΚ, εμείς αυτά δεν τα είχαμε τότε. Τι να πω; Έχουν τα πάντα από γήπεδο, από διατροφή, από αποκατάσταση. Εμείς δεν είχαμε διοικήσεις που μπορούσαν να μας βοηθήσουν εξωαγωνιστικά».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα