Ολυμπιακός: Τα δεδομένα για την παραμονή του Μαρτίνς

Δημήτρης Τομαράς
Ολυμπιακός: Τα δεδομένα για την παραμονή του Μαρτίνς

bet365

Το Gazzetta.gr έχει το ρεπορτάζ γύρω από το τι ισχύει σε αυτήν την περίοδο για το νέο συμβόλαιο του Πέδρο Μαρτίνς στον Ολυμπιακό. Γιατί μπορεί να προκύψουν άμεσα και αγγλικές... σειρήνες.
Οι τελευταίες πληροφορίες γύρω από το συμβόλαιο του Πορτογάλου προπονητή που εκπνέει το καλοκαίρι αναφέρουν πως οι πλέον ουσιώδεις επαφές θα γίνουν εντός Μαρτίου. Μέσα στον προσεχή μήνα δηλαδή, για να οριοθετηθεί το πλαίσιο ή η βάση εάν θέλετε των διαπραγματεύσεων των εμπλεκόμενων πλευρών.
Είναι δεδομένο πως ο Ολυμπιακός έχει την διάθεση να κρατήσει τον Πέδρο Μαρτίνς στο τιμόνι του, όπως είναι δεδομένη και η αγάπη και το δέσιμο του Πορτογάλου με την ομάδα και τον κόσμο της. Όπως και η αφοσίωσή του για το πρότζεκτ της ομάδας και να πετύχει φέτος όλους τους στόχους της.
Οριστική συμφωνία ωστόσο σε αυτήν την φάση δεν υπάρχει. Μόνο η βασική και θετική διάθεση για τις τελικές συζητήσεις. Ξέχωρα από αυτό πάντως ο Μαρτίνς έχει και αγγλικές... σειρήνες, ανεξάρτητα από την πρόκριση επί της Άρσεναλ. Ο αποκλεισμός των Κανονιέρηδων προφανώς εκτόξευσε τις μετοχές του στο Νησί. Ήδη ο 49χρονος Ίβηρας έχει συγκεντρώσει πάνω του τα βλέμματα αρκετών στην Αγγλία μετά από μία τέτοια πρόκριση. Αξιοσημείωτο είναι επίσης ότι παλαιότερα είχαν προσεγγίσει τον Μαρτίνς πορτογαλικές ομάδες και αραβικοί σύλλογοι. Ωστόσο όλες οι απαντήσεις που είχε δώσει ήταν αρνητικές λόγω Ολυμπιακού. Μένει να διαπιστωθεί τι θα αναδείξει ο επόμενος κύκλος συζητήσεων που φυσικά θα έχει να κάνει κυρίως με την διάρκεια του νέου συμβολαίου και τις απολαβές του.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα