Δώνης: «Υπάρχει ηρεμία, μην κάνουμε αναπαραγωγή»

Gazzetta team
Δώνης: «Υπάρχει ηρεμία, μην κάνουμε αναπαραγωγή»

bet365

O Έλληνας προπονητής έριξε εκ νέου τους τόνους αναφορά με το θέμα που έχει προκύψει σχετικά με το μέλλον του και μίλησε ενόψει του αγώνα με τον Βόλο και των πλέι-οφ.

Aναλυτικά όσα δήλωσε ο 50χρονος τεχνικός στην καθιερωμένη συνέντευξη στην κάμερα της NOVA:

Για το θέμα που προέκυψε ανάμεσα σε εκείνον και την διοίκηση: «Εντάξει νομίζω δεν χρειάζεται να κάνουμε καμιά αναπαραγωγή. Ηρεμία υπάρχει. Παίξαμε με την Τρίπολη. Είναι το διάστημα αυτό λίγο περίεργο θεωρώ για όλες τις ομάδες, από την άποψη ότι είναι να ξεκινήσουν τα play-off και τα play-out . Γενικώς μέσα και σε εμάς υπάρχει αρκετή ηρεμία».

Για τα αγωνιστικά: «Έχουμε αρκετές επιστροφές, ωστόσο υπάρχουν και κάποια προβλήματα με Ινσούα, Αγιούμπ, Δώνη και κάποιους ακόμη. Θα περιμένουμε μέχρι τα πλεϊ οφ. Μας δίνεται η ευκαιρία να δοκιμάσουμε κάποια νέα παιδιά και να δείξουν τον βαθμό ετοιμότητας τους.

Μέχρι το τέλος μπορούμε να δούμε ποιοι έχουν τη δυνατότητα να βοηθήσουν. Στις ελληνικές ομάδες δεν είναι εύκολο να μπουν νεαροί Έλληνες, αλλά η εξέλιξη και η σταθερότητα στις συμμετοχές τους είναι πολύ σημαντικό. Όλα εξαρτώνται από την δουλειά που κάνει κάθε ποδοσφαιριστής.

Όσοι είναι στο δικό μας ρόστερ έχουν μεγάλη εξέλιξη γιατί δουλεύουμε στις αδυναμίες τους. Στο τέλος βλέπουμε που πετύχαμε και που όχι, ώστε να δούμε τον καθένα ξεχωριστά να ολοκληρώνεται ως προσωπικότητα».

Για τους νέους που θα ήθελε να έχει μαζί του τη νέα χρονιά: «Θα γίνει η κατάλληλη αξιολόγηση για όλους με στόχο την καλύτερη εικόνα της ομάδας. Στο μυαλό μου και όλων όσων εμπλέκονται στο αγωνιστικό, ξέρουμε ότι έχουμε πολλά ανοιχτά θέματα και καλούμαστε να λάβουμε κάποιες αποφάσεις. Είναι πολλά ζητήματα που παραμένουν σε εκκρεμότητα ,όπως για παράδειγμα τα συμβόλαια του Δώνη, του Αποστολάκη του Ινσούα, αλλά και κάποιων δανεικών. Πρέπει να τα δούμε ξεχωριστά».

Για τον απολογισμό με το τέλος της σεζόν: «Δεν είναι η κατάλληλη ώρα να κάνουμε απολογισμό γιατί έχουμε μπροστά μας ακόμη 11 παιχνίδια. Τα 10 απ΄ αυτά είναι σημαντικά».

Για τον αγώνα με τον Βόλο: «Υπάρχει κίνδυνος, γιατί τώρα στις τελευταίες αγωνιστικές υπάρχει έλλειψη κινήτρου. Το μυαλό μπαίνει σε μία… παύση.

Με τα νέα παιδιά στην ομάδα και κάποιες επιστροφές νομίζω ότι θα πάμε καλά. Ίσως κάνω αλλαγές σε κάποια σημεία. Για παράδειγμα την χρησιμοποίηση του Βαγιαννίδη ως εξτρέμ.

Πολύ πιθανό να δώσω ευκαιρίες σε κάποιους, ενώ κάποιοι άλλοι ενδέχεται να πάρουν τις ευκαιρίες τους στα πλεϊ οφ. Δεν θα κάνουμε μεγάλες αλλαγές τώρα. Θα περιοριστούμε σε λίγες διαφοροποιήσεις, ώστε να παραμείνουμε ανταγωνιστικοί. Ο Βόλος άλλαξε προπονητή, διαθέτει καλό έμψυχο υλικό κυρίως από το κέντρο και μπροστά, και γενικά έκανε καλή πορεία στο πρωτάθλημα μένοντας κοντά στην εξάδα. Με σοβαρότητα και συγκέντρωση μπορούμε να ανταποκριθούμε».

Για τον Ινσούα και τους άλλους τραυματίες: «Ο Ινσούα θα αρχίσει να προπονείται από την επόμενη εβδομάδα. Σε δύο εβδομάδες υπολογίζουμε να τον έχουμε κοντά μας. Για τον Αγιούμπ δεν γνωρίζουμε ακόμη τίποτα. Όλα θα κριθούν τις επόμενες ημέρες. Δεν μπορούμε να ρισκάρουμε"»

Για τον Καρλίτος: «Θέλω να του δώσω λεπτά συμμετοχής με την διεξαγωγή κάποιων φιλικών. Το θετικό είναι ότι του αρέσει εδώ. Έχει γίνει μέλος της ομάδας, αλλά όταν αρχίσει η προετοιμασία θα αισθάνεται σαν παλιός».

Για τον Κόναν: «Από την προετοιμασία φάνηκε ότι έχει καλά τελειώματα. Από τον Λεβαδειακό που είχε ελάχιστο χρόνο δεν γύρισε καλύτερος. Κάποια άλλα παιδιά έχουν προτεραιότητα, αλλά πρέπει να δουλέψει και δεν θα κλείσω τα μάτια εφόσον δω ότι υπάρχει εξέλιξη».

Μάθε πού θα δεις ζωντανά όλους τους αγώνες σήμερα μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα