Ενινγκ: «Ας μου στείλουν email οι δημοσιογράφοι με τις προτάσεις τους για τις αλλαγές...»

Ενινγκ: «Ας μου στείλουν email οι δημοσιογράφοι με τις προτάσεις τους για τις αλλαγές...»

Gazzetta team
Ενινγκ: «Ας μου στείλουν email οι δημοσιογράφοι με τις προτάσεις τους για τις αλλαγές...»

bet365

Ο κόουτς του Αρη απάντησε με έναν... ξεχωριστό τρόπο στο ερώτημα για το κατά πόσο προτίθεται να κάνει rotation
Για το ματς με τον Ατρόμητο, τα πλέι οφ, αλλά και το θέμα των αλλαγών που ενδέχεται να κάνει μίλησε ο Ενινγκ στη NOVA. Οπου και μεταξύ άλλων ο κόουτς του Αρη σχολίασε πως «μπορούν οι δημοσιογράφοι να μου στείλουν email με τις προτάσεις τους για τις αλλαγές που νομίζουν ότι πρέπει να κάνουμε».
ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΤΑ ΟΣΑ ΕΙΠΕ
«Είμαι μια χαρά αυτή την περίοδο. Είχαμε τη δυνατότητα να πάρουμε κάποιες ανάσες και να προπονηθούμε. Ήταν η πιο χαλαρή εβδομάδα. Δουλέψαμε σε τελειώματα και ζητήματα τακτικής. Ήταν μια καλή εβδομάδα».
Για τους παίκτες που έφτασαν στα όρια το τελευταίο διάστημα, λόγω των πολλών αγώνων: «Δεν μου αρέσει να μειώνω τον αριθμό των παικτών μας. Όλοι όσοι συμμετέχουν στις προπονήσεις είναι μέλη της ομάδας. Είχαμε την ευκαιρία να ανεβάσουμε κάποιους παίκτες στην ανδρική ομάδα. Η αλήθεια είναι πως 12-13 έχουν κουβαλήσει το μεγαλύτερο βάρος το τελευταίο διάστημα, αλλά δεν θέλω να σταθώ μόνο σε αυτούς».
Για την ταυτότητα του Άρη: «Το παιχνίδι το κάνουν οι παίκτες. Αλλά η δουλειά μου είναι να κάνω τους παίκτες καλύτερους και να τους δείξω πως πρέπει να παίξουν και να αντιδράσουν μετά από κάποιο άσχημο αποτέλεσμα».
Για το τι είπε στους παίκτες του στο ημίχρονο με τη Λαμία: «Έπρεπε να δώσω μια ώθηση στην ομάδα. Φαινόταν ότι θέλαμε να πάρουμε κάτι από αυτό το ματς. Στο ημίχρονο ειπώθηκαν κάποια πράγματα για να έρθει αυτή η ώθηση. Είναι το τελευταίο “φρούριο” τα αποδυτήρια και πρέπει να το κρατήσουμε».
Για την αντίδραση του Άρη παρότι βρέθηκε πίσω στο σκορ: «Η ομάδα πιστεύει πάντα ότι μπορεί να επιστρέψει στο ματς αν βρεθεί πίσω στο σκορ. Πρέπει να το δουλέψουμε να μην βρισκόμαστε πίσω στο σκορ».
Για το rotation και πόσες αλλαγές θα κάνει στην ενδεκάδα: «Μπορούν οι δημοσιογράφοι να μου στείλουν email με τις προτάσεις τους για τις αλλαγές που νομίζουν ότι πρέπει να κάνουμε. Όλοι είναι έτοιμοι και διαθέσιμοι. Είναι πιθανόν να δούμε ξανά τους ίδιους έντεκα».
Για τα playoffs και τον ημιτελικό Κυπέλλου: «Είμαι πολύ χαρούμενος για τα ματς που έρχονται. Σίγουρα είναι λίγο περίεργο ότι την επόμενη εβδομάδα δεν ξέρουμε με ποιον θα αγωνιστούμε. Ο ημιτελικός του Κυπέλλου είναι τεράστια πρόκληση για όλους μας».
Για την ΑΕΚ: «Ναι είναι στις σκέψεις μας αυτό το παιχνίδι. Όσο καλύτερος είναι ο αντίπαλος, τόσο καλύτεροι πρέπει να είμαστε και εμείς».
Για το ματς με τον Ατρόμητο: «Παίζουμε στο γήπεδο μας και θεωρώ ότι θα έχουμε πολύ κόσμο για να μας στηρίξει. Θέλουμε οπωσδήποτε να το κερδίσουμε».
Για το αν θα παίξει ρόλο η κλήρωση και η σειρά αγώνων στα playoffs: «Σίγουρα είναι σημαντικό γιατί πρέπει να υπάρχει ένας σχεδιασμός. Θέλουμε στα playoffs να είμαστε ανταγωνιστικοί».
Για το τι παιχνίδι περιμένει κόντρα στον Ατρόμητο: «Θα παίξουμε επιθετικά όπως πάντα και να δημιουργήσουμε ένα ελκυστικό παιχνίδι για τον κόσμο μας».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα