Καρέρα: «Ο Λάτσι βασικός στη Νέα Σμύρνη»

Καρέρα: «Ο Λάτσι βασικός στη Νέα Σμύρνη»

Gazzetta team
Καρέρα: «Ο Λάτσι βασικός στη Νέα Σμύρνη»

bet365

Ο Μάσιμο Καρέρα αποκάλυψε πως ο Λάτσι θα είναι βασικός στο ματς με τον Πανιώνιο, για την αγωνιστική μεταμόρφωση του Κρστίτσιτς, αλλά και τον Αραούχο.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στην κάμερα της Nova ο Ιταλός τεχνικός:

Για τις απουσίες στην αμυντική γραμμή: «Είναι μέρος του ποδοσφαίρου, έχουμε ευρύ δυναμικό, εξάλλου 11 παίκτες θα αγωνιστούν, θα δούμε αύριο πως θα προσεγγίσουμε το παιχνίδι της Κυριακής».

Για τη συμμετοχή του Έλντερ Λόπες στο κέντρο της άμυνας την προηγούμενη αγωνιστική: «Ο Έλντερ έχει παραστάσεις κι εμπειρία και μπορεί να αγωνιστεί σε αυτή τη θέση, βεβαίως η θέση του είναι αριστερός μπακ, αλλά μπορεί να προσφέρει και σε άλλες θέσεις».

Για την απόδοση του Βέρντε και το δεύτερο γκολ του με τον ΟΦΗ: «Το σύγχρονο ποδόσφαιρο στηρίζεται στην ένταση και στα σπριντ των ποδοσφαιριστών, την ταχυδύναμη, αυτή είναι η και η βάση στην οποία προπονούμαστε καθημερινώς, συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές που ακολουθούν τις οδηγίες, μαθαίνουν κι ετοιμάζονται κατάλληλα για να έχουν ανάλογες εμφανίσεις κάθε Κυριακή, είναι σημαντικό το γεγονός πως όλη η ομάδα δίνει το καλύτερο δυνατό».

Για την αγωνιστική «μεταμόρφωση» του Κρστίτσιτς επί ημερών Καρέρα: «Τα εύσημα ανήκουν στον ίδιο, προπονείται εξαιρετικά, είναι σπουδαίος επαγγελματίας, ήθελε να αποδείξει την αξία του, τον γνώριζα από τη Σαμπντόρια, είναι πολύ καλός ποδοσφαιριστής, εξάλλου είναι διεθνής, του έδειξα την απαιτούμενη εμπιστοσύνη. Επανεκτιμήσαμε τον τρόπο προπόνησης του, ούτως ή άλλως έχει τα στοιχεία που τον καθιστούν δυνατό σε ότι αφορά στα σωματικά χαρακτηριστικά του και τη φυσική κατάστασή του».

Για την πιθανότητα να δούμε τον Λάτσι στο αρχικό σχήμα με τον Πανιώνιο: «Πιστεύω πως θα αγωνιστεί βασικός. Έχει κάνει καλή δουλειά στις προπονήσεις. Είναι έτοιμος. Είμαι κι εγώ περίεργος για να δω κατά πόσο είναι όντως έτοιμος. Βεβαίως αύριο, μπορεί να αλλάξω γνώμη (σ.σ. χαμόγελα)!

Για τον Αραούχο: «Ο Αραούχο είναι σε καλή κατάσταση, δεν υπάρχει κάποιο πρόβλημα. Απλά δεν μπορούν να παίζουν όλοι παρά μόνο 11. Στη Νέα Σμύρνη θα είναι από αυτούς που θα ξεκινήσουν».

Για την αναμέτρηση με τον Πανιώνιο: «Γνωρίζω τον Πανιώνιο, εάν κατέβουμε στον αγωνιστικό χώρο έχοντας στο μυαλό μας πως ήδη έχουμε νικήσει, τότε θα αντιμετωπίσουμε δυσκολίες. Για εμάς είναι «τελικός», αυτή πρέπει να είναι η φιλοσοφία μας, εξάλλου αυτό κάνει και τη διαφορά στο ποδόσφαιρο, δεν πρέπει να σκεφτούμε πως αντιμετωπίζουμε τον ουραγό του πρωταθλήματος. Όλα τα ματς πρέπει να διαχειρίζεσαι με την ίδια προσήλωση, ένταση, δίψα. Όλες οι αναμετρήσεις μπορεί να σου δημιουργήσουν προβλήματα, εφόσον δεν έχεις τη σωστή αντιμετώπιση».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα