Super League 1: Μπορούν να ξεκινήσουν τα πλέι οφ με πρωτόδικες αποφάσεις για ΠΑΟΚ και Ξάνθη

Δημήτρης Τομαράς
Super League 1: Μπορούν να ξεκινήσουν τα πλέι οφ με πρωτόδικες αποφάσεις για ΠΑΟΚ και Ξάνθη

bet365

Μεγάλη η κουβέντα τις τελευταίες ημέρες στους κόλπους της ΕΠΟ και της Λίγκας για το ενδεχόμενο να μην αρχίσουν τα πλέι οφ στην περίπτωση που δεν έχουν τελεσιδικήσει οι υποθέσεις Ξάνθης και ΠΑΟΚ.

Εφόσον, όμως, το Μονομελές Πειθαρχικό Όργανο της Λίγκας εκδώσει (όπως αναμένεται) το αργότερο έως το τέλος της επόμενης εβδομάδας τις δύο αποφάσεις για ΠΑΟΚ και Ξάνθη τα πλέι οφ μπορούν υπό προϋποθέσεις να αρχίσουν. Οι υποθέσεις δεν απασχολούν μόνο την Λίγκα αλλά και την ΕΠΟ καθώς ό,τι κι αν αποφασιστεί από το Πειθαρχικό της Super League, θα ακολουθήσει η εκδίκαση των προσφυγών στην Επιτροπή Εφέσεων της Ομοσπονδίας.

Σύμφωνα λοιπόν με πηγές από το νομικό επιτελείο της ΕΠΟ, από τη στιγμή που βγουν οι δύο πρωτόδικες αποφάσεις των υποθέσεων Ξάνθης και ΠΑΟΚ από το αρμόδιο όργανο της Λίγκας (είναι χωριστές και η μία κοινή αφορά στην πολυϊδιοκτησία) τα πλέι οφ μπορούν να αρχίσουν. Για να γίνει κάτι διαφορετικό θα πρέπει να προκύψει διαφορετική απόφαση του Δ.Σ. της Λίγκας. Από πηγές της ΕΠΟ επίσης υπάρχουν αμφιβολίες για το αν οι υποθέσεις, μετά τις αρχικές αποφάσεις φτάσουν μέχρι το CAS...

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα