Δίκη των 28: «Το Ολυμπιακός-Βέροια ήταν η πιο στημένη κατηγορία για να καταστρέψουν τον Μαρινάκη»

Παναγιώτης Δαλαταριώφ
Δίκη των 28: «Το Ολυμπιακός-Βέροια ήταν η πιο στημένη κατηγορία για να καταστρέψουν τον Μαρινάκη»

bet365

Ολοκληρώθηκε και η έβδομη μέρα της δίκης των 28 του ελληνικού ποδοσφαίρου με τον Αλέξη Κούγια να ολοκληρώνει την κατάθεσή του. Το gazzetta.gr βρέθηκε στο Εφετείο...

Άρσεναλ - Ολυμπιακός με Super Derby προσφορά* | *Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

Συνέχεια της δίκης των 28 του ελληνικού ποδοσφαίρου. Και σήμερα, Πέμπτη 27 Φεβρουαρίου ήταν η έβδομη μέρα της δίκης με τον Αλέξη Κούγια να συνεχίζει την κατάθεσή του από την προηγούμενη Τετάρτη.

Σήμερα η διαδικασία άρχισε στις 11:00 (και όχι στις 09:00 όπως συνηθίζεται) μιας και είχαν αποχή οι γραμματείς.

Οι καταθέσεις των μαρτύρων

Μετά τον Σοφοκλή Πιλάβιο, τον Χρήστο Σάββα (εκ των βασικών μαρτύρων), τον Δημήτρη Μελισσανίδη, τον Γιάννη Αλαφούζο, τους Τάκη Φύσσα, Κύρο Βασσάρα, Βασίλη Γκαγκάτση και τον Πέτρο Κωνσταντινέα σήμερα ολοκλήρωσε ο Αλέξης Κούγιας την κατάθεσή του.

Ζήτησε άρση του όρου να παρουσιάζεται στο αστυνομικό τμήμα ο Βαγγέλης Μαρινάκης

Ο Βασίλης Δημακόπουλος ανέλυσε τους λόγους που ο Βαγγέλης Μαρινάκης ζήτησε κι εγγράφως να άρει το Δικαστήριο τον περιοριστικό όρο παρουσίας στο αστυνομικό τμήμα 1 φορά το μήνα.

Αναλυτικά μπορείτε να διαβάσετε εδώ.

Κούγιας: «Θα έπρεπε να είναι κατηγορούμενοι κι οι Πιλάβιος και ο Πατέρας. Έγιναν εκπτώσεις, ήταν μόνο ο Μαρινακης»

Ο Αλέξης Κούγιας συνέχισε την κατάθεσή του την Πέμπτη. Και μεταξύ άλλων τόνισε «Τη συνάντηση με τον Πιλάβιο την έκανα με σκοπό να του ορμήξω, τον θεωρούσα υπαίτιο. Όταν όμως, είδα την δικογραφία του koriopolis άλλαξε η γνώμη μου για τον Πιλάβιο σαν άνθρωπο. Όλη αυτή η δικογραφία και αυτή και η προηγούμενη είχαν στόχο τον Μαρινάκη. Στην τιμή μου το λέω αυτό... Για μένα, από τα δεδομένα της δικογραφίας, έπρεπε να είναι κατηγορούμενοι και ο Πατέρας και ο Πιλάβιος, επειδή όμως, έγιναν εκπτώσεις ήταν μόνο ο Μαρινάκης. Επί εποχής Πιλάβιου και Πατέρα έγιναν ακραία πράγματα. Πριν από τον Μαρινάκη, έχουν γίνει τα ίδια πράγματα επί χρόνια. Αυτό το συνεργείο ήταν επί χρόνια».

Αναλυτικά η κατάθεση του Αλέξη Κούγια εδώ.

Ολοκλήρωσε την κατάθεση ο Κούγιας, Καλαϊτζίδης, Γεωργέας και Καφές οι επόμενοι...

Λίγο μετά τις 12:45 ολοκλήρωσε την κατάθεσή του. Η επόμενη συνεδρίαση είναι προγραμματισμένη για τις 5 Μαρτίου με τους Καλαϊτζίδη, Γεωργέα και Καφέ οι οποίοι είναι βασικοί μάρτυρες να είναι οι επόμενοι.

Το gazzetta.gr βρέθηκε στο Εφετείο και σας ενημέρωσε για όλα όσα έγιναν.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα