Μπα: «Ευχαριστώ τον Μανέ για το κίνητρο που μου δίνει»

Μπα: «Ευχαριστώ τον Μανέ για το κίνητρο που μου δίνει»

Gazzetta team
Μπα: «Ευχαριστώ τον Μανέ για το κίνητρο που μου δίνει»

bet365

Με τα καλύτερα λόγια για τον Σάντιο Μανέ μίλησε ο στόπερ του Ολυμπιακού Ουσεϊνού Μπα, ενώ επισήμανε πως η αρχή με τους Πειραιώτες ήταν δύσκολη.

Αναλυτικά ο Σενεγαλέζος κεντρικός αμυντικός του Ολυμπιακού μιλώντας μέσω βίντεο που κοινοποίησε ο τηλεοπτικός σταθμός «13TV», ανέφερε μεταξύ άλλων, μιλώντας αρχικά για το ποστάρισμα του Μανέ: «Μετά από τα όσα έγραψε για εμένα ο Σάντιο Μανέ, λαμβάνω μηνύματα από πολλούς ανθρώπους. Θέλω να τον ευχαριστήσω για το κίνητρο που μου δίνει».

Εξάλλου, ο Μπα, είπε τα καλύτερα και για τον Παπέ Σισέ, υπογραμμίζοντας μεταξύ άλλων πως: «Ο Σισέ είναι σαν αδερφός για εμένα, καθώς με βοήθησε πάρα πολύ στο να προσαρμοστώ στο νέο μου περιβάλλον».

Για το διάστημα της προσαρμογής του στον Ολυμπιακό πως: «Η αρχή στον Ολυμπιακό ήταν δύσκολη, καθώς υπήρχε ήδη ένας σταθερός κορμός στην ομάδα. Έπρεπε να δουλέψει κάποιος πολύ σκληρά, προκειμένου να διεκδικήσει θέση στο ρόστερ, όσο και να μπει στην ενδεκάδα».

Για τον τρόπο που είχε πάρει μεταγραφή στην Γκαζελέκ Αζαξιό: «Το 2012, ήρθε η πρώτη πρόταση από την Ευρώπη και την Οσέρ, όμως κάτι θέματα με έναν νόμο στην Σενεγάλη, στάθηκαν εμπόδιο στην μεταγραφή μου» και συμπλήρωσε πως: «Μου έγιναν προτάσεις από την Μονπελιέ, την Ντιζόν και την Σοσό. Ωστόσο, υπέγραψα το πρώτο μου συμβόλαιο στην Αμιέν, όπου όμως δεν κατάφερα να εξασφαλίσω άδεια εργασίας. Συνεπώς, έλυσα το συμβόλαιο μου μου και υπέγραψα στην Γκαζελέκ Αζαξιό. Εκεί εξασφάλισα την αδεία και έπαιξε δύο σέζον στην Ligue 2».

Καταλήγοντας, τόνισε: «Όταν υπέγραψα στον Ολυμπιακό, παραχωρήθηκα στην Γκαζελέκ Αζαξιό με την μορφή δανεισμού, μέχρι το τέλος της σεζόν, προκειμένου να έχω αγωνιστικό ρυθμό».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα