Ο Βόκολος στα... χνάρια των Μάντζιου, Αναστό, Παντέλη και άλλων (pics)

Gazzetta team
Ο Βόκολος στα... χνάρια των Μάντζιου, Αναστό, Παντέλη και άλλων (pics)

bet365

O 50χρονος έγινε ο 6ος πρώην παίκτης των «κυανέρυθρων» που την τελευταία δεκαετία θα διατελέσει και προπονητής τους
Τα «ηνία» του Πανιωνίου έχει πλέον και επίσημα ο Λεωνίδας Βόκολος, καθώς ανακοινώθηκε σήμερα ως ο νέος τεχνικός των «κυανέρυθρων». Ο 50χρονος έπιασε αμέσως δουλειά και έγινε ακόμη ένας... κρίκος στην αλυσίδα των παιδιών της Νέας Σμύρνης, που έχουν υπηρετήσει την ομάδα τόσο από το πόστο τόσο του παίκτη, όσο και του προπονητή. Την τελευταία 10αετία, από το 2010 και μετά, μαζί με τον παλαίμαχο στόπερ έχουμε συνολικά έξι αντίστοιχα παραδείγματα, αφού από τον πάγκο πέρασαν οι Νίκος Αναστόπουλος, Ακης Μάντζιος, Νίκος Παντέλης που έχουν γράψει ιστορία στον σύλλογο, αλλά και οι Τάκης Λεμονής, Δημήτρης Ελευθερόπουλος που επίσης φόρεσαν τη φανέλα του του Πανιωνίου, αλλά και τη φόρμα του προπονητή.
Αν μάλιστα προσθέσουμε τους Νόνι Λίμα, Αντώνη Μανίκα, Δημήτρη Ναλιτζή αλλά και άλλους που το συγκεκριμένο διάστημα «υπηρέτησαν» τον Πανιώνιο από διάφορα πόστα και έχουν διατελέσει ποδοσφαιριστές του, αυτόματα η σχετική λίστα θα διευρυνθεί, αλλά ας θυμηθούμε μόνο όσους βάδισαν στο δίπτυχο παίκτης-κόουτς.
Ακης Μάντζιος
Παίκτης: 210 αγώνες (1 Κύπελλο Ελλάδος)
Προπονητής: 54 αγώνες
Λεωνίδας Βόκολος
Παίκτης: 203 αγώνες (1 Κύπελλο Ελλάδος)
Προπονητής: ;
Νίκος Αναστόπουλος
Παίκτης: 117 αγώνες (1 Κύπελλο Ελλάδος )
Προπονητής: 9 αγώνες
Νίκος Παντέλης
Παίκτης: 37 αγώνες (1 Κύπελλο Ελλάδος)
Προπονητής: 20 αγώνες
Παναγιώτης Λεμονής
Παίκτης: 28 αγώνες
Προπονητής: 30 αγώνες
Δημήτρης Ελευθερόπουλος
Παίκτης: 12 αγώνες
Προπονητής: 22 αγώνες

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα