ΠΑΟΚ: «Τα πλοκάμια του Μαρινάκη πλέον αγγίζουν όλους τους τομείς της χώρας»

Σταύρος Σουντουλίδης
ΠΑΟΚ: «Τα πλοκάμια του Μαρινάκη πλέον αγγίζουν όλους τους τομείς της χώρας»

bet365

To ΣτΕ απέρριψε προσφυγές ΠΑΟΚ και Ξάνθης για την σύνθεση της ΕΕΑ και του αιτήματος προσωρινής διαταγής, με πολλά ερωτήματα να εγείρονται από την πλευρά των νταμπλούχων, που αντέδρασαν το μεσημέρι της Τετάρτης (26/2).

Την Τετάρτη (26/2) έγινε γνωστό ότι το Συμβούλιο της Επικρατείας απέρριψε τις προσφυγές των δύο ομάδων κατά της σύνθεσης της ΕΕΑ, ουσιαστικά αποφάσισε να απορρίψει την προσωρινή διαταγή που είχαν ζητήσει ΠΑΟΚ και Ξάνθη. Αυτό σημαίνει ότι δεν πρόκειται να υπάρξει κανένα νομικό κώλυμα στις υποθέσεις των δύο ομάδων, που εκδικάζονται από τον αθλητικό δικαστή της Λίγκας.

Η απόφαση κρίνεται σεβαστή από την πλευρά των «ασπρόμαυρων», όμως για την συγκεκριμένη υπόθεση έχουν προκύψει εκ μέρους του ΠΑΟΚ πολλά σημαντικά ερωτήματα.

Αρχικά, την Παρασκευή (21/2) είχε γίνει γνωστό ο ορισμός εισηγητή για την προσφυγή των δύο ομάδων κατά της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού.

Μόλις την Τρίτη (25/2) αιφνιδίως και χωρίς καμία αιτιολογία άλλαξε ο εισηγητής και μόλις μια ημέρα μετά, σήμερα (26/2), βγήκε η απόφαση του ΣτΕ.

«Πως και γιατί άλλαξε ο εισηγητής που είχε οριστεί πριν από μόλις τέσσερις ημέρες; Είναι τυχαίο πως με το που ανέλαβε ο νέος εισηγητής, την επόμενη κιόλας ημέρα απορρίφθηκε η προσφυγή του ΠΑΟΚ και δεν του δόθηκε η προσωρινή διαταγή; Στη χώρα των θαυμάτων που ζούμε συνέβη και αυτό και φυσικά πλέον τίποτα δε μας εκπλήσσει», ήταν το πρώτο σχόλιο της «ασπρόμαυρης» ΠΑΕ αναφορικά με τη διαδικασία που ακολουθήθηκε μέχρι και την γνωστοποίηση της απόφασης.

«Η όλη διαδικασία που παραπέμπει ξεκάθαρα στις πρόσφατες πρακτικές της ΕΕΑ και την αλλαγή μελών της εν μέσω εκκρεμοδικίας από τον- χαριτωμένο στις χθεσινές φωτογραφίες- Λευτέρη Αυγενάκη που κοντεύουμε να ξεχάσουμε ότι είναι υπαρκτό πρόσωπο.

Τα πλοκάμια του Βαγγέλη Μαρινάκη πλέον αγγίζουν όλους τους τομείς της χώρας και όσο πιο αργά το αντιληφθούν όλοι τόσο πιο πολύ θα διολισθαίνει η Δημοκρατία (;).

Προφανώς η- ήσσονος σημασίας- εξέλιξη αυτή δεν αλλάζει την πρόθεσή μας να καταρρίψουμε τις φαντασιώσεις της καταγγελίας σε οποιοδήποτε κανονικό δικαστήριο όπως ήδη έχουμε προαναγγείλει», τονίζεται από την ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα