Κοξένογλου: «Η εισήγηση της Λίγκας στην ΕΠΟ θα είναι ξένοι διαιτητές και VARιστες σε όλα τα ματς»

Δημήτρης Τομαράς
Κοξένογλου: «Η εισήγηση της Λίγκας στην ΕΠΟ θα είναι ξένοι διαιτητές και VARιστες σε όλα τα ματς»

bet365

Η Κάτια Κοξένογλου εκ μέρους του Ατρόμητου τοποθετήθηκε για την ψηφοφορία επί του αιτήματος των Ολυμπιακού, Πανιωνίου και ΑΕΛ για ΠΑΟΚ και Ξάνθη αλλά και για την εισήγηση της Λίγκας για ξένους και VARιστες από το εξωτερικό στα πλέι οφ.

Η α' αντιπρόεδρος και διευθύνουσα σύμβουλος του Ατρόμητου, Κάτια Κοξένογλου, επισήμανε στην μεικτή ζώνη μετά το Δ.Σ. της Λίγκας για:


Την ψηφοφορία επί του αιτήματος των Ολυμπιακού, ΑΕΛ και Πανιωνίου και τους ξένους διαιτητές και VARιστες και την εισήγηση για τα πλέι οφ: Υπήρχαν διάφορα θέματα. Με ρωτάτε για το πιο σημαντικό. Την καταγγελία του Ολυμπιακού. Υπήρχε μία ψηφοφορία με τρεις τάσεις. Μία τάση να απορριφθούν οι καταγγελίες του Ολυμπιακού, μία άλλη υπέρ και μία τάση για παραπομπή στο Διαιτητικό. Σε αυτήν την τάση για το Διαιτητικό ήμασταν και εμείς. Εμείς δεν είμαστε δικαστές. Να παίρνουν τα ανάλογα πειθαρχικά όργανα τις αποφάσεις. Οι αποφάσεις είναι ότι δεν θα είναι καθρέφτης του α' γύρου στο β'. Συζητήθηκε και για την γραμμή του οφσάιντ. Για τους ξένους ζητήθηκε να είναι όλο το επιτελείο από ξένους και θεωρώ ότι θα είναι η εισήγηση της Λίγκας προς την Ομοσπονδία. Ακούστηκε πως υπήρχε σχετική δεσμευση της ΕΠΟ στην συνάντηση που είχε γίνει. Θα ήθελα να μην τοποθετηθώ το πως τοποθετήθηκε η κάθε ομάδα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα