Αστέρας Τρίπολης: Χωρίς τον Παπαδόπουλο δεν έχει νικήσει!

Παναγιώτης Δαλαταριώφ
Αστέρας Τρίπολης: Χωρίς τον Παπαδόπουλο δεν έχει νικήσει!

bet365

Ο Νίκος Παπαδόπουλος δεν θα φορέσει τα γάντια του, για ματς πρωταθλήματος, σχεδόν έναν χρόνο μετά από την τελευταία φορά που απουσίασε από τα καθήκοντά του. Τί έκανε ο Αστέρας όσες φορές δεν τον είχε στη διάθεσή του;

Ο Αστέρας θα παίξει, σε αγώνα πρωταθλήματος, χωρίς τον Νίκο Παπαδόπουλο για πρώτη φορά μετά τις 21/4 του 2019 όταν και αγωνίστηκε στο Ηράκλειο απέναντι στον ΟΦΗ. Το ματς τότε έληξε 1-1.

Τι έγινε στ' άλλα 7 ματς πρωταθλήματος όπου ο βασικός πορτιέρε των "κιτρινομπλέ" ήταν απών; Ο Αστέρας δεν νίκησε! Σε κανένα απ' αυτά έχοντας 2 ήττες (Ατρόμητο και ΑΕΛ εκτός έδρας, ενώ μέτρησε άλλες 5 ισοπαλίες).

Εν κατακλείδι, σε 8 ματς για τη Super League League όπου έχει λείψει ο Νίκος Παπαδόπουλος οι Αρκάδες δεν έχουν νικήσει, ενώ έχουν 2 ήττες και 6 ισοπαλίες.

Θυμίζουμε πως στον Κάμπο θέλουν απέναντι στην ΑΕΛ ΜΟΝΟ νίκη και σίγουρα να μην πάρει τους τρεις βαθμούς ο ΟΦΗ με τη Λαμία έτσι ώστε να ελπίζουν σε είσοδο στα playoffs.

Πέρυσι, δεν έπαιξε στα ματς με:

Αστέρας-Παναθηναϊκός 1-1 (στον πάγκο)

Ατρόμητος-Αστέρας 3-2 (στον πάγκο)

Παναιτωλικός-Αστέρας 1-1 (στον πάγκο)

Αστέρας-Λαμία 0-0 (τιμωρημένος)

ΑΕΛ-Αστέρας 2-1 (τιμωρημένος)

Αστέρας-Λεβαδειακός 0-0 (στον πάγκο)

ΠΑΣ Γιάννινα - Αστέρας 0-0 (στον πάγκο)

ΟΦΗ-Αστέρας 1-1 (στον πάγκο)

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα