Μπαίνει κλειδάριθμος σε ΑΕΚ και Παναθηναϊκό για την κλήρωση των playoffs

Δημήτρης Τομαράς
Μπαίνει κλειδάριθμος σε ΑΕΚ και Παναθηναϊκό για την κλήρωση των playoffs

bet365

Στο Δ.Σ. της Λίγκας αποφασίστηκε να μπει κλειδάριθμος σε ΑΕΚ και Παναθηναϊκό ενόψει της ηλεκτρονικής κλήρωσης των play offs λόγω της χρησιμοποίησης του ΟΑΚΑ.

Τσέλσι - Μπάγερν Μονάχου: Εκατοντάδες επιλογές και στοιχήματα για σκόρερ, κάρτες, κόρνερ και λεπτό πρώτου γκολ. |21+

Κατά την διάρκεια του Δ.Σ. της Super League τονίστηκε πως η κλήρωση των πλέι οφ θα γίνει ηλεκτρονικά και πως ΑΕΚ και Παναθηναϊκός που χρησιμοποιούν το ΟΑΚΑ ως έδρα θα έχουν κλειδάριθμο στην κλήρωση.

Όπως τονίστηκε, και η κλήρωση των πλέι άουτ θα γίνει ηλεκτρονικά, ενώ ο δεύτερος γύρος θα είναι τυχαίος. Δηλαδή το αγωνιστικό πρόγραμμα δεν θα «διπλώνει».

Όσον αφορά στα πλέι άουτ, όπως διευκρινίστηκε, προϋπόθεση αποτελεί να δείχνει ένα παιχνίδι το κάθε κανάλι.

Επίσης κατά τη διάρκεια του Δ.Σ. της Λίγκας έγινε ενημέρωση για τους αγωνιστικούς χώρους, ενώ, όπως ήταν γνωστό, το VAR σχετικά με την γραμμή του οφσάιντ στα πλέι οφ θα κοστίσει 950 ευρώ το παιχνίδι.

Την σχετική επιβάρυνση της γραμμής του οφσάιντ για το VAR θα την επωμίζονται οι ομάδες. Όσον αφορά στην πρωτοχρονιάτικη πίτα που κόπηκε στο Δ.Σ. για τη νέα χρονιά, το φλουρί έπεσε στην ομάδα του ΟΦΗ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα