ΠΑΟΚ: O Δούκας απαντά στον Ολυμπιακό (pic)

Gazzetta team
ΠΑΟΚ: O Δούκας απαντά στον Ολυμπιακό (pic)

bet365

O υπεύθυνος επικοινωνίας της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Λευτέρης Δούκας, μέσω της προσωπικής σελίδας του στο Facebook, σχολίασε την ανακοίνωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός.

Μετά την ανακοίνωση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, με την οποία οι «ασπρόμαυροι» απάντησαν στα όσα υποστήριξαν νωρίτερα οι «ερυθρόλευκοι», ο υπεύθυνος επικοινωνίας της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Λευτέρης Δούκας απάντησε με τη σειρά του στην ΠΑΕ Ολυμπιακός, μέσα από την προσωπική σελίδα του στο Facebook.

«Η σημερινή ανακοίνωση της ΠΑΕ με την παράλυτη πόρτα στο γήπεδό της, δε μας εξέπληξε καθόλου. Αρχικά, εξάντλησε όλο το υπάρχον ρεπερτόριο ώστε να προκαλέσει επεισόδια και να πετύχει την τιμωρία μας.

Διαπιστώνοντας στην πράξη πως χάρη στην υποδειγματική συμπαράσταση των φιλάθλων μας που δεν παρασύρθηκαν, το σχέδιο απέτυχε, αποφάσισε να αυτοσχεδιάσει.

Τα περί κουκουλοφόρων που έβριζαν και έφτυναν τους ποδοσφαιριστές της ΠΑΕ ΟΣΦΠ (!!!), κροτίδων (!!!!), φωτοβολίδων ευθείας βολής (!!!) που έσκαγαν δίπλα τους (!!!!!) και οι λοιπές χαριτωμένες ιστορίες, παραπέμπουν σε ταινία επιστημονικής φαντασίας.

Ταιριάζουν μάλιστα, με το απόλυτο τίποτα των ευρημάτων, κατά την πρωτοφανή έφοδο, το ξημέρωμα της Κυριακής. Το ότι καμία κάμερα, κανένας παριστάμενος φωτογράφος ή δημοσιογράφος δεν αναφέρθηκε στα αποκυήματα της ΠΑΕ ΟΣΦΠ, είναι το λιγότερο. Το παρελθόν έχει δείξει άλλωστε, πως αρκεί ένα ρολό ταμειακής για να πέσουν σε κώμα», γράφει μεταξύ άλλων.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα