Πανιώνιος: Ο Βόκολος αναλαμβάνει τα ηνία της ομάδας

Θοδωρής Βασίλης
Πανιώνιος: Ο Βόκολος αναλαμβάνει τα ηνία της ομάδας

bet365

Ο Λεωνίδας Βοκόλος θα είναι όπως όλα δείχνουν ο νέος προπονητής του Πανιωνίου. Στο Βόλο για να λύσει την συνεργασία του με τον Ολυμπιακό Βόλου ο 49χρονος τεχνικός και στη συνέχεια θα αναλάβει τους «κυανέρυθρους».

Σε ένα δικό του παιδί στρέφεται ο Πανιώνιος σε μια τελευταία προσπάθεια να αποφύγει τον υποβιβασμό. Οι «κυανέρυθροι» ετοιμάζονται να δώσουν τα χέρια με τον Λεωνίδα Βόκολο για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας της ομάδας, αντικαθιστώντας τον Νίκι Παπαβασιλείου ο οποίος αποχώρησε με προορισμό την αιγυπτιακή Γουάντα Ντέγκλα πριν από λίγες ημέρες.

Ο Βόκολος βρισκόταν στον πάγκο του Ολυμπιακού Βόλου και υπήρχε συμφωνία μεταξύ των Βολιωτών και του 49χρονου τεχνικού, πως σε περίπτωση που προέκυπτε πρόταση από ομάδα της Super League, θα έλυναν κοινή συναινέσει λύση την συνεργασία τους. Ο Βόκολος είναι γέννημα θρέμμα του Πανιωνίου έχοντας ξεκινήσει την επαγγελματική του καριέρα το 1986 στους Νεοσμυρνιώτες και αγωνίστηκε στους «κυανέρυθρους» για δώδεκα χρόνια, συμπληρώνοντας 203 συμμετοχές πρωταθλήματος. Κορυφαία του στιγμή η κατάκτηση του κυπέλλου το 1998, ενώ είχε αγωνιστεί και στον τελικό του 1989.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα