H σέλφι του Φαν΄τ Σχιπ στην Τούμπα (pic)

Γιάννης Γεωργόπουλος
H σέλφι του Φαν΄τ Σχιπ στην Τούμπα (pic)

bet365

Σύσσωμο το τεχνικό επιτελείο της εθνικής ομάδας παρακολούθησε στην Τούμπα το μεγάλο ντέρμπι ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και τον Ολυμπιακό με τον ομοσπονδιακό τεχνικό, Τζον Φαν'τ Σχιπ να απολαμβάνει την ατμόσφαιρα που επικρατούσε στο γήπεδο.

Ρεάλ - Παναθηναϊκός με Live Streaming* & σούπερ προσφορά* | *Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

Ο Τζον Φαν'τ Σχιπ συνοδευόμενος από τους βοηθούς του του Άρον Βίντερ, Μιχάλη Βαλκάνη, αλλά και τον προπονητή τερματοφυλάκων Φάνη Κατεργιαννάκη παρακολούθησαν δια ζώσης την αναμέτρηση του ΠΑΟΚ με τον Ολυμπιακό στο πλαίσιο της 25ης αγωνιστικής της Super League.

Η ατμόσφαιρα που επικρατούσε στο γήπεδο εντυπωσίασε το προπονητικό επιτελείο της Εθνικής με τον Ολλανδό τεχνικό μάλιστα να βγάζει μια αναμνηστική σέλφι με τους συνεργάτες του.

Αξίζει να σημειωθεί πως οι Φαν τ' Σχιπ, Βαλκάνης και Βίντερ διαμένουν μόνιμα στη χώρα μας και παρακολουθούν όσο περισσότερα ματς της Super League έχουν την δυνατότητα καταγράφοντας τις επιδόσεις των Ελλήνων ποδοσφαιριστών.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα