Ίνγκασον: «Ακόμα δεν έχει κριθεί τίποτα»

Ίνγκασον: «Ακόμα δεν έχει κριθεί τίποτα»

Gazzetta team
Ίνγκασον: «Ακόμα δεν έχει κριθεί τίποτα»

bet365

Ο Σβέριρ Ίνγκασον, τόνισε πως το πρωτάθλημα δεν έχει κριθεί ακόμα και στάθηκε στη μάχη των play off που ακολουθεί.

Αναλυτικά όσα είπε στη κάμερα του Open:

«Η μεγαλύτερη ευθύνη είναι ότι δεν σκοράραμε, είχαμε τις ευκαιρίες μας, αλλά δεν σκοράραμε, εκείνοι βρήκαν το γκολ. Έχουμε πολλά παιχνίδια ακόμα, το κεφάλι κάτω, δεν έχει κριθεί τίποτα ακόμα, θα παλέψουμε στα υπόλοιπα παιχνίδια, το πρωτάθλημα έχει πολύ δρόμο ακόμα».

Για τη συνέχεια: «Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι, έχουμε 10 παιχνίδια μπροστά μας στα πλέι οφ που θα κρίνουν τον πρωταθλητή. Είμαστε 5 βαθμούς πίσω, άρα πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι στα παιχνίδια για να καλύψουμε την διαφορά αυτή. Πριν τα πλέι οφ έχουμε την αναμέτρηση με την Ξάνθη, θα τα δώσουμε όλα εκεί για να κλείσουμε με νίκη και να μπούμε καλά στα πλέι οφ. Τίποτα δεν έχει τελειώσει ακόμα, όλα θα κριθούν εκεί».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα